Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katt336

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor gondoltam már arra, hogy vannak hibák a magyarországi autóvezetői vizsgarendszerben. Olyanok kapnak jogosítványt, akiknek nem szabadna, akik pedig felkészültek rá, azok esetenként mégis megszívják. SP az utóbbira hozott nekünk egy saját példát. Ti mit gondoltok? B típusú…..
Pusmogó Társaság Böjt 2011.03.16 20:34:00
Kérünk benneteket, ha van tapasztalatotok, tanácsotok, élményetek a böjtről, tisztító kúrákról, osszátok meg velünk, egymással.  Sok téveszme kering, sokan félnek ezektől, de szervezetünknek, lelkünknek szüksége van a megtisztulásra. Aki megélte mindezt, az tudja,…..
Katt336 2011.03.26 11:45:51
Sziasztok!

Én Ősszel csináltam végig egy máj tisztítást, és a utánna 1 hétre rá egy 30 cm.-es féreg távozott belőlem.
Utánna 1 év múlva megismétlődött az eset.
Ide irom a linket ha valaki szeretné megcsinálni.
Jucus A véleményedre is kiváncsi vagyok: Szerinted mi volt Ez?

www.b17hu.info/meregtelen.html

"Készüljünk fel hát a lelki megtisztulásra is, gondoljuk végig, milyen régi, beidegződött sérelmeket kell elengednünk ahhoz, hogy lelkileg megújuljunk, hogy a vidámságot, a boldogságot újra be tudjuk idézni az életünkbe. Mindehhez persze nagy körültekintés kell, pontos terv és egy tapasztalt ember tanácsát is érdemes kikérni."
Jucus szeretnék kérni egy kis segítséget hogy hogyan is fogjunk hozzá a tervhez hogy újra a jó körforgásba kerüljünk.
E havi témánkhoz kapcsolódva a belső erő és hit témáját szeretnénk picit körbejárni! Belső erő és hit nélkül hiába van célunk az eredmény és a siker szinte minden esetbe elmarad. Gondoltuk még az év elején megtámogatjuk ezt a két nagyon fontos energiát. Tudatosan…..