Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heaviside

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bár jóval kisebb publicitást kap, mint a Magyarországot és annak új gazdaságpolitikáját megfedő bírálatok, de számos neves közgazdász, elemzőintézet és befektető szerint Európa jár rossz úton a válságkezelés módszereit tekintve. Egyesek - mint például Marco Papic, a…..
Heaviside 2011.01.27 07:44:33
Hogy mit akar pl. az IMF azt a Fennvaló sem tudja, ime egy példa:
linearecta.blog.hu/

az EU csak a retinenskedő eu-szkeptikusok, impotens ún. szélsőséges csoportok vagy csak egyszerűen a plebs ellenében tudja érdekérvényesitő erejét fitogtatni. Össze-vissza szabályoztak már több millió oldalnyi joganyagban mindent, de azt nem tudták elérni,pl. hogy a romingdíjakat, átutalási díjakat stb., és egyébb kemény vámmal felérő szolgáltatási díjakból összeálló sarcokat, dézsmákat eltüntessék.
Három hónapja levelet írtam Pokorni Zoltánnak, kerületem országgyűlési képviselőjének, amiben arra kértem, hogy ne szavazza meg az Alkotmánybíróság hatáskörének megnyirbálását. Tulajdonképpen hamar választ kaptam, hiszen megszavazta. Ma viszont válaszlevelet is kaptam tőle.…..
Heaviside 2011.01.26 16:18:57
@Squid: Írország sem többé sem kevésbé "él" úgymond az IMF-ből, mint Magyarország. Azt viszont tudni kell, hogy majd minden eszközt be kell vetni a jelenlegi helyzetben az adósságok csökkentésére.
Ami az ír és a magyar fejleményeket illeti, szembeötlő a kettős mérce.(linearecta.blog.hu/)
Heaviside 2011.01.27 07:12:25
@the_line: azért ha megnézzük az ír 2010 45mrd dollarra rugó külker aktivumot, és utána magyart -ami az utóbbi 20 talán legjobb ilyen száma- 6mrd, akkor a látszik, ki van jobb helyzetben. Ennek fényében Magyarország 20 év döglődés. Izland és Irország is, különböző jellegű - de mégis csak pénzügyi lufik miatt (többek között) került bajba.
Az már csak hab a tortán az a kérdés, hogy hová lehet még szorítani Magyarországon, főleg azokon akik normális munkát végeznek.
Azért elmondanám egy német vagy egy holland havi élelmiszer bevásárlása lényegesen kevesebbe tud kerülni mint egy magyaré. Bosszantó tud lenni a különbség. Hald és lásd: kereken kétszeres.
Itt minden áron, azonnal csökkenteni kell az ország adosságait.
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..