Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
Dr.Úr 2011.03.10 13:20:48
@Öreg motoros: Értem én csak fel nem foghatom! A rendszám a kocsi egyedi azonosítója. Ha ellopják a háromból az egyik autódat és rendszám alapján körözik, akkor majd bilincsben visz el a rendőr mert kimerészkedtél a másik autóddal? És majd neked kell bizonyítani hogy kérem ez nem az az autó,csak a rendszáma az!
Nem az a lényeg hogy hány rendszámod van hanem hogy mennyit kell fizetni!Ha az állam le akar húzni akkor lehúz egy rendszámmal is meg hárommal is! Ezért írtam az előző kommentemben hogy találhatnának maguknak más célcsoportot is!
Belsőség Megéri vagy nem éri? 2011.01.22 16:20:00
Zoltántól kaptuk az e-mailt, melyben egy érdekes hirdetésre hívja fel figyelmünket. Az eladásra kínált autó, egy 1.4-es, benzines Nissan Note önmagában még nem lenne túl érdekes, ám a négyéves autó valami miatt mintegy félmillió forinttal olcsóbb, mint a többet futott…..
Az EU-elnökség idejére több mint kétszáz prémiumautót szedett össze a Külügyminisztérium, aprópénzért. Vélemények az azonos című írásunkról...