Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakkerwekker

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Azért nem megy minden döccenőmentesen. Az egy dolog, hogy most valamivel kevesebben voltunk. Túl közel volt az előző, viszont sokkal nagyobb volt a hideg (a folytatás - már ha szükség lesz rá - szerencsére később lesz, egy a rendezvényhez abszolút passzoló ünnepen). Viszont a…..
bakkerwekker 2011.01.28 15:25:39
@idelle:

Hát igen tizenkettő egy tucat....stb stb

Ez fajta ironikus lekezelés, csak azt mutatja, hogy nemcsak ostoba vagy és félművelt, de a legsúlyosabb hályogproblémával is küzdesz. Az itt leírtakból világosan kiderül, azt a fajta infantilizmust képviseled, ami befogott füllel nyennyegve ismétli "úgysehallakúgysehallak" vagy ha más nem megy, bemondod a " végtelennyertem" dumát.
Kettős Mérce Lex West Balkán 2011.01.21 08:00:00
Noha még csak pár hónap telt el a vörösiszap katasztrófa után, újabb esetre szabott jogszabály-módosítást fontolgat a Kormány. A tervezett intézkedések a West Balkánban bekövetkezett tragédiához kapcsolódó jogi kiskapuk bezárását és általánosságban a…..
bakkerwekker 2011.01.21 14:48:36
@manager2008:

Te valami nagyon "mély"vidékre járhatsz vagy talán Ukrajnába (az is vidék) itt KomEgben, még a Bajótiak sem ennyire gázok, legfeljebb a dzsipók legaljára igaz amit lesírtál.

"Alkoholra azért jut ott is, nem érdekes? "

A függőség már csak ilyen, legyen szó bármelyik drogról.
bakkerwekker 2011.01.21 14:53:42
@Lumieres:

Ééééésszel....mégis, hogy ???? Mondjuk a bársonyseggűek mindig kórosan szenvednek az észhiánytól (színtől függetlenül)

A Corvintetű is inkább bukja a Mike Hulme bulit szombaton és "részvétileg" bezár, csak hogy az statáriális ellenőrzéseket elkerülje és a szükséges átalakításokat megtegye.