Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kieseritzky

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSEPELIEK ÚJSÁGA Bohócügyek 2011.06.20 00:43:00
Magyarország azon ritka helyek egyike a világban, ahol – az általános spórolás és az olcsó állam ígérete ellenére – a bohócügynek külön kormányzati felelőse van.Hogy kire osztották ezt a hálás szerepet, az a csütörtöki előadáson nem derült ki, de a minapi,…..
Subba Gyurcsány bulizik Pam Pam 2011.06.09 16:49:47
Kieseritzky 2011.06.09 17:54:36
@Táskás Tóni:

"különösen a CBA-ban"

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!LOL
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Kieseritzky 2011.06.01 21:13:08
@MikeBoy:

Igen, nagy problémát jelent a túlnépesedés. Afrikában. Ázsiában. Közel-Keleten.

Magyarországon a népességcsökkenés és elöregedés katasztrófája fenyeget.
Matykó polgármester bácsi legitimálni szeretné egy népszavazással a hajléktalanokat bírságoló rendeletét. Ok. Jó gyerek ez a Máté, de tényleg, hát frankóra rend kell és fegyelem az utcán virgonckodó hajléktalanoknak…nem de?Hát van itten szociálpolitika vagy mi……..
Kieseritzky 2011.05.19 16:58:32
Miközben továbbra is a legmagasabb sebességi fokozatban dübörög a Fidesz-úthenger, az első Orbán-kormány óta nem látott mélypontra zuhant az egykor fiatal és demokrata párt népszerűsége. A Fidesz jelenlegi támogatottsága egy évvel a beiktatása után, 2011. május közepén…..
Öt új adónemet vezethet be Budapest, miután a Fővárosi Közgyűlés minapi ülésén a képviselők elfogadták a főváros 2011 és 2014 közötti gazdasági tervét. A terv öt új adónem bevezetését is felvetette, így Budapest vizsgálja, hogy bevezethető-e az úgynevezett…..
Nálunk nem a demokrata ösztönök, a társadalom demokrácia iránti természetes elkötelezettsége hozott létre egy demokratikus alkotmányt, hanem éppen fordítva történt: 22 évvel ezelőtt az alkotmányosság, a ’89-es alkotmány adta a meg/hozta el a demokráciát. Ez egy…..
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
 A kormány válaszolt Neelie Kroes, uniós médiabiztos levelére. A biztos a médiatörvényekkel (a médiaalkotmánnyal és a médiatörvénnyel) kapcsolatban három problémát vetett fel. Egyrészt a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének kiterjesztését a lekérhető szolgáltatásokra, azaz az internetes…..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
  Nem látszanak csillapodni a kedélyek az új médiaszabályozásról szóló vita kapcsán - még a szakmaiak sem. Bár a kormány azt állítja, hogy a vita most már kezd normális - professzionális? - mederbe terelődni, érdekes módon a több éves szakmai tapasztalattal rendelkezők…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Proszektúra A nép én vagyok! 2011.01.19 15:50:00
Igen csak fölháborító Magyar honban sokaknak, hogy jóformán egész Európa minket támad, piszkál, kritizál. Most mifelénk minden rendes magyar ember azon van kiakadva, hogy nem volt elég nekünk Trianon, de most még ez is, ez az állandó vegzálás. Irigylik a kétharmadunkat? Hogy…..
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Kieseritzky 2011.01.19 17:35:04
@AnnaKarenina: Igen, olyannyira óvatosak, hogy állandóan leantiszemitáznak minket (pl.:Budapest az antiszemitizmus fővárosa).
Kieseritzky 2011.01.19 17:47:04
@zsidóbodza = magyar film:
Én is ezt mondom. Nem kell szeretni OV-t, de a mai teljesítményét el kell ismerni. Határozott, kemény, felkészült. A hiénák arra vágytak, hogy majd jól széttépik, de a végén még Orbán jön ki erősebben ebből az egészből.