Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pesot

11 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Pesot 2009.03.25 09:54:14
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Kontár Komlókutató Bürger 2008.11.12 22:01:00
román világos sör Nyár közepén a KK épp Bulgáriába tartott barátaival, és épp a negyvenegyedik erdélyi félpályás útépítésnél tartott, amikor borzasztóan megszomjazott, ezért körbenézett, mit ihat az unalmas, obligát Ciucon és Ursuson kívül. Ekkor talált rá a pont…..
Van egy nagy, perverz titkom. Egy szerencsétlen informatikai baleset miatt rajtam ragadt az átirányítása egy e-mail címnek, mellyel tulajdonosa egy-két ezó oldalra regisztrált.  Az illető nem használja, lényegében egy halott cím. Spam nem érkezik rá, csak néha egy két ezó hírlevél. Az már a…..
Egy térség modernizációjának elengedhetetlen feltétele a fejlett infrastruktúra. Nincs ez másként Székelyföld, szűkebb pátriám a Gyergyó-medence esetében sem. Mióta az eszemet tudom, szülőfalum Gyergyóújfalu lakói, a régió lakossága és a vidékre vetődött turisták no meg…..
Hajnali fél öt. A nap már a felhôk álmosan csüngô széleit harapja. Szédülten kódorgó kávéillat ûzi, mégis lassan tûnik az álom, s a ritkán utazók nyugtalansága komótosan átveszi a helyét. Ébred a család is, a gyerekek pilláit is ereszti lassan az álompor. Percek múltán…..
Na most mondja valaki, hogy Romániában tombol a magyarellenesség. Tudvalelőleg Koszovó függetlenségének kikiáltását követően majd összekakilta magát a román média ijedtében, hogy most már Erdély, de legalábbis Székelyföld következik a sorban. Ismerősök, barátok számoltak…..
Végre jó magyar meccs a tévében. Győr-MTK. De velünk, tévénézőkkel szemben az épülő ETO Park töküres lelátói ásitoznak. Két világoszöld, láthatósági mellényes pasi ácsorog odaát két pulóveressel. Ennyit mutatnak a kamerák. Senkisem kíváncsi az egészre? Közönség…..
Tisztában vagyok vele, hogy a magyar nyelvet az teszi széppé, hogy megannyi nyelvjárást ismer és használ. Az is oké, hogy egyes vidékeken a határozott névelőnek csak egyik formáját használják. De az már nagyon nincs rendben, hogy a köznyelvben, nyilvános felületeken (pl. blog)…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
sapere aude Ballag a gárdista 2008.03.18 13:33:00
Minap a villamospótlón testközelből volt alkalmam szemrevételezni három magyar gárdistát. Sikkes, kifogásolhatatlanul elegantos egyenruhájukban, keményített inggalérjukban üdítő színfoltként pompáztak a tömegben. Egyikük gyorskaját majszolt, kezében Coca-Cola terméket…..
sapere aude Irány a parlament! 2008.02.20 09:51:00
Gondoltátok volna, hogy a parlamentben is lehet olyan jól szórakozni, mint a színházban? Én sem. A múlt héten, éppen az ominózus egészségügyi törvény vitanapján alkalmam volt tiszteletemet tenni a magyar Országgyűlésben, ahol felhőtlenül jókat derültem a hallottakon és…..
sapere aude Húzd barom, húzd! 2008.02.09 18:39:00
Üvölt a szél, csakúgy szórja mindenfelé a frissen hullott havat. A sűrű hóesésben három egymást követő lovasszekér tűnik fel. Favágók, fenyőrönköket szállítanak Ember és állat egyaránt elcsigázott. Jó ideje úton vannak, a zord időjárás nem segíti őket a haladásban.…..
sapere aude One Wild Night 2008.02.03 22:10:00
Van egy együttes, amelynek köszönhetően úgy 12 évvel évvel ezelőtt nagyott fordult velem a világ. Úgy zenei ízlésemet, mint addigi társadalomra, kultúrára való folyamatos rácsodálkozásaimat illetően. A zene addig is érdekelt, de nem úgy és nem olyan formában, mint a Bon Jovi…..
Jo-Wilfried Tsonga a hotelszobájában hagyta az aranyütőjét, ugyanis az Ausztrál Open férfi egyes döntőjében a szerb Novak Djokovics négyjátszmás mérkőzésen, 4-6, 6-4, 6-3, 7-6 arányban megálljt parancsolt az eddig ismeretlen játékosnak. A franciák legújabb büszkesége csak…..
sapere aude Blitzschlacht 2008.01.24 12:31:00
Elképesztő, zseniális, fenomenális, leírhatatlan, gyönyörű, káprázatos. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a francia Jo-Wilfried Tsongáról, az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság férfi egyes döntőjének egyik résztvevőjéről  és mutatott játékáról. Nem kiemelt…..