Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VianneRocher

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én mindig mondom, hogy az én munkám azért jó és a blogot is azért imádom csinálni (bár néha nagyon elhanyagolom) mert csodálatos emberekkel hoz össze a sors általuk. Sok ilyen ismeretségem, élményem, emlékem gyűlt össze mostanra. Nemrégiben tanítottam egy lelkes anyukát, aki…..
A fiumei kettes számú tengerész-szeretetotthon teraszáról látni a tengert. Parti Nagy Lajos verse, a magyar költészet napja alkalmából, szeretettel. a fiumei kettes számú tengerész-szeretetotthonteraszáról látni a tengertés Troppauer úr valóban virágül a kaucsuk kínai…..
  Rendszer szerint éled az életed minden területét, így az életmódodnál sem lehet ez másképpen. A Lifetilt program keretet ad az életednek, ami alatt megtanulsz egy bizonyos rendszer szerint élni. A lemondásokkal és betartott étkezésekkel kialakítasz magadnak egy életformát, de…..
   Az utóbbi egy hétben két kérdés foglalkoztatott a leginkább. Az egyik, hogy a nők tényleg azt hiszik, hogy nem másik csajra gondolnak a srácok szex közben amikor becsukják a szemüket ? És a másik, hogy vajon egy alacsony növésű négernek vagy egy magas kínainak van-e nagyobb…..
VianneRocher 2011.09.16 07:58:05
@Radnai: Szerintem nem a bevizsgáltatással kell kezdeni, hanem itt egy poszt arról, hogy miket állítanak magukról. Aztán majd meglátjuk, hogy ebből mi igaz és mi nem. Lehet szőrözni a sorrenden, de ha valaki ilyen koncepcióban gondolja szerintem így is rendben van.
Laikusként nekem tetszett a bejegyzés, bár kicsit több info elfért volna arról, hogy honnan tudja az ember neki személy szerint mi a jó.
Ja és végigolvasva engem még mindig egy kérdés foglalkoztat: vajon egy alacsony növésű négernek vagy egy magas kínainak van-e nagyobb farka? ;)
LifeTILT A Program 2011.06.29 09:00:00
„A program, aminek betartásával pontról pontra haladva életmódot válthatsz. A pontokat szigorúan tartsd be, és soha ne felejtsd el miért csinálod. A program tehát a következő….” Írtam ezeket a sorokat pontosan 23 nappal ezelőtt az Egyedül vagy... c. poszt végén, amit ennek…..