Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dedi88n

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dediblog Velence 2014.09.24 09:36:39
..
dediblog Orchidea 2014.09.24 09:33:40
Ha valaki annyira szereti az orchideákat, mint én, akkor biztos vagyok benne, hogy előbb, vagy utóbb felmerül a - Hova tegyem?? - probléma.  Én így oldottam meg! ..
Mi is tehetné kellemesebbé az őszi szomorkás hangulatot? Használjuk ki azt a rengeteg színt, amit ez az a gyönyörű évszak nyújt, és néhány egyszerű dekorációval dobjuk fel otthonunk hangulatát.    Én személy szerint a kertemben is termesztettem dísztököt, hogy azt…..
dediblog Abádszalóki Butikolás 2014.09.09 10:23:48
Nem, nem vásároltunk, és jártuk a boltokat...ez egy kicsit más fajta, egy jóleső butikolás volt. Abádszalókon jártunk, a Butik Design Rooms-ban. Nagyon sok wellness, családi.. stb. szállodában jártunk már, de ehhez foghatóval még nem találkoztunk.  Az egész szállónak van…..
A nyár végével nem kell lemondanunk a hangulatos, ötletes esküvőkről. Íme néhány lehetőség, ami színessé teszi a nagy napunkat. Szerintem nagyon szép összképet alkot.   A képeket a theknot.com portálon találtam...
Egy gyermek érkezése nagy dolog. Hétről-hétre várjuk, hogy végre megérkezzen a legnagyobb ajándék, amit kaphatunk az élettől. Az anyuka már nem jár be dolgozni, izgul, tervezget. Íme egy ötlet a kislány szobájához. Kedves kismama, lehet, hogy hirtelen soknak tűnik, de minden nap…..
dediblog Családi fal 2014.09.02 15:23:32
 Egy üres falat sok mindennel díszíthetünk.Tájképekkel, vászonképekkel, vagy akár emlékeinkkel is. Nem kell egyforma képkeretet választanunk,  a különböző formák is nagyon szép összképet alkotnak.                ..
dediblog Kiegészítők 2014.09.02 15:21:31
A kép alapján készíthetünk egy nagyszerű nyakláncot, a megunt ékszereinkből. Gyöngyökkel kombinálva, még szebb lehet az összeállítás. Kitűnő ajándék barátnőnknek :) ..
Raklapból, számtalan, nagyszerű dolgot készíthetünk. Erre remek példa a képen látható, festett raklap, amit egy pár polccal egészítettek ki. Ha sok, gyönyörű  kaspóba ültetett virágot helyezünk el rajta, akkor egy igazán remek kis kompozíciót kapunk.           …..
dediblog Hintaágy raklapból 2014.09.02 14:49:00
Nagyon jó érzés nyáron, egy fa árnyékában lepihenni, és egy hintaágyban, egy jó nagyot szunyókálni. Manapság rengeteg képet találunk a neten, arról, hogy egy egyszerű raklap mi mindenre is használható. Részemről, a "tuti megcsinálom" kategóriában, biztos befutó a raklap…..
dediblog Kalitkából dekoráció 2014.09.02 14:12:04
Egy kalitka remek dekorációs alapként szolgálhat. Tűzdelje tele virágokkal, vagy rakja tele gyertyákkal, és meglátja, remekül fog mutatni a teraszon és erkélyen egyaránt.   ..
Egy szezonális gumicsere alkalmával mindannyian szembesülünk a kérdéssel: "Mit csináljak a használt, rossz abroncsokkal?". Íme egy remek ötlet, ami minden gyerek kedvence lesz. Rajta, kedves szülők! Készítsünk hintát!                   ..
dediblog Esküvő 2014.09.02 13:05:09
Minden menyasszony tökéletes esküvőről álmodik. Akárcsak a romantikus filmekben, meseszép ruhákban, káprázatos sminkkel vonulni a virágkölteményekkel díszített padok közt, az oltárhoz. Ám a valóságban sokkal nehezebb feladat, mint amilyennek látszik. Manapság már rengeteg…..
dediblog Vintage 2014.07.25 10:32:06
A vintage szó eredeti jelentése, szó szerinti fordításban, szüret, betakarítás. A magyar nyelvben nincs külön szó rá, így a köztudatban a vintage egyenlő a magyarosított vantázs elnevezéssel.   A vintage stílus irányzatot számtalan helyen, számtalan…..
dediblog Ilyen volt, Ilyen lett 2014.07.23 14:54:25
Szeretem az átalakításokat, felújításokat, mindent ahol a képzelőerőmre van szükség ahhoz, hogy valami szépet alkossak, alkossunk. Nem volt ez másképp a házunk berendezésében, kert alakításában sem. 2 éve élünk itt, és nagyon szeretjük, folyamatosan alakítjuk. Nem szakmai…..
dediblog Helló Olvasóim! 2014.07.23 12:32:08
Köszöntök mindenkit, aki ide tévedt innen-onnan! Ebben a blogban olyan témákat fogok érinteni, ami felkelti érdeklődésemet, ami meghatározza életemet, amit szeretek csinálni, szóval mindenről írok, ami én vagyok. Remélem tetszeni fog :)    ..
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..