Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blackrose04

193 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ko­moly tü­re­lem szük­sé­ges egy hosszú pár­kap­cso­lat­ban, per­sze mind­két fél ré­szé­ről. Egy ame­ri­kai ku­ta­tás­ban azt kér­dez­ték höl­gyek­től, mit az, amit vég­képp ki nem áll­hat­nak pár­juk­ban. Ér­de­kes lista!   1. Feledékeny A férfiak többsége csak arra emlékszik, amire akar, vagy…..
Azok számára, akiket megmar a brazil vándorpók, az „izgalom” új jelentést nyer, ugyanis a pók méreganyaga erekciót vált ki a férfiaknál.     A brazil vándorpók (Phoneutria Nigriventer) mérge számos molekula tömény elegye, állítja Dr. Kenia Nunes, a Georgiai Orvosi Főiskola pszichológusa,…..
Ezeket veszik észre először a férfiak szex közben   Akár meglepő, akár nem, a férfiak is a „nagy egészet” figyelik első sorban, vagyis, hogy van-e köztetek tűz, és úgy amúgy, hogyan muzsikáltok együtt, mennyire vagytok egy hullámhosszon. Az a pár megmaradt szőrszál a bikinivonal mentén nem fog…..
A koktélokról elsősorban egy hűsítő, jeges ital ugrik be mindenkinek, amit stílusosan egy medence mellett, vagy egy homokos tengerparton fogyaszt az ember. Ám van itthon egy egyelőre kevésbé ismert fajtája ezeknek az italoknak, az úgynevezett „hot toddy”, vagyis forró alkoholos koktél.     A…..
Férfiak számára teljesen érthetetlen női tulajdonságok és szokások…     1. A nők pénztárcája rekord időn belül képes kiürülni. Ha egy nő pénzzel indul el otthonról, üres pénztárcával ér haza. Hogy miért? Mert útközben annyi mindennek nem tudott ellenállni… 2. Ha egy férfi hétvégi utazásra…..
Feleség vagy szerető?   Nem minden arany, ami fénylik! – tartja a jó öreg mondás, mely igaz a női orgazmusra is. De vajon ki jobb benne (a színlelésben) a feleség vagy a szeretõ? Meg fogsz lepődni! A szeretők mindig is alul értékeltek voltak és kilétüket bizonytalanság ötvözte. A férfiak úgy…..
A nők, hajlamosak  állandóan aggódni, és betegesen féltékenynek lenni még a szélre is. Olyankor is azt gondolják, hogy a párjuk biztosan nem szereti, ha éppen egy vörös rózsával állít be. Mindig a hátsó szándék után kutakodnak, gyanakodnak, és kombinálnak... Pedig egyszer, és mindenkorra…..
A férfi és nő kapcsolatok sohasem egyszerűek. Nem vagyunk egyformák, és sokszor nem tudjuk, mit is szeretne igazán a másik, vagy mit vár el tőlünk. Általános vélemény, hogy a férfiak azért nem értik a nőket, mert utóbbiak túlbonyolítanak mindent, de az igazság az, hogy az erősebb nem képviselői sem…..
Azok számára, akiket megmar a brazil vándorpók, az „izgalom” új jelentést nyer, ugyanis a pók méreganyaga erekciót vált ki a férfiaknál.     A brazil vándorpók (Phoneutria Nigriventer) mérge számos molekula tömény elegye, állítja Dr. Kenia Nunes, a Georgiai Orvosi Főiskola pszichológusa,…..
Black and White Erotic Fincsi... 2018.08.12 19:36:51
Black and White Erotic Gif_11_04 2017.11.04 07:30:00
Black and White Erotic Verunka 2017.11.03 09:36:35
Black and White Erotic Gif_07_23 2017.07.23 23:06:10
A magyar nyelv a mellett, hogy gyönyörű, nagyon nehéz is. Vicces és szinte kimondhatatlan nyelvtörőket gyűjtöttünk. Neked sikerül elsőre?   1. A kikukorékoló kiskakas aranyozott gyémántfélkrajcárja. 2. Luxus moszkvics slusszkulcs. 3. Nem minden fajta szarka farka tarka, csak a tarka fajta…..
Black and White Erotic Bailey Rayne 2017.02.15 08:26:16
Black and White Erotic Aislin 2017.02.14 06:45:00