Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanapétesztelő

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alább leírt eset nem velem esett meg, csak szemtanúja voltam. 10 éve született a kislányom, sajnos annyira súlyosan besárgult, hogy a szülészetről nem engedtek haza bennünket, hanem a gyermek-klinika csecsemőosztályára került a babám. Itt voltak a súlyos beteg, koraszülött…..
Kanapétesztelő 2011.01.19 13:36:30
@Mária: Vannak rosszabb alakok is. Pl azok, akik eleve hazugságnak meg rémhírnek gondolják azt, ha valaki elmondja, hogy mik történtek vele, tényeket elmond, amikből kiderül, hogy egy orvos, az esküje és a megbecsültsége, pénze ellenére tróger munkát végzett...
Kanapétesztelő 2011.01.19 13:43:39
@pfekete101:

Ez egy álszent dolog, hogy "csak a rémhíreket lehet olvasni", nagy baromság.

A hivatalokról valóban csak a rosszat lehet olvasni, mert ha valakinek az útlevele a megígért 1 hét helyett 3 nap alatt megvan plusz pénz meg idegeskedés nélkül, akkor azt természetesnek veszik az emberek, az orvos munkáját a különböző fórumokon sokkal több esetben szokták dícsérni, mint panaszkodni róla. Ezt mindenki láthatja, aki netezik és nem csak ezt az egy blogot olvassa.
Én úgy érzem, a szakmán belül dolgozóknak az fáj, hogy nem KIZÁRÓLAG dícsérik őket, avagy kussolnak az emberek. Ez fáj a politikai elitnek is, szóval megértem, de sajnos rossz hírem van: a 21. századba léptünk, internet van, kiderülnek a dolgok... ilyen ez a popszakma kedves doktorok és doktornénik. Bocsi.
Kanapétesztelő 2011.01.19 14:52:10
@ave: Honnan kellene tudni?
Engem lekötöztek annak idején és amikor kiszabadítottam a kezem (HEIM PÁL KÓRHÁZ), akkor jó szorosra megint összekötöztek, hogy vakarózni se tudtam, meg semmit. Ez kínzás. És megtörtént. Nem vicc, ez TÉNY.

Föntebb azt mondják, a kaja miatt kellett max oda a tapasz, azt rögzíteni és nem a kiabálást akarták hallhatatlanná tenni. De akkor ezt MONDANI KELL. Főleg, ha még rá is kérdeznek. Ilyen egyszerű.
A fiú felvitte magához a lányt, levetkőztek, de a fiú magán hagyta a boxert, majd másnap szőrén-szálán eltűnt.Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött,elfoglalta a helyem, szemtelen volt,nagyképű,arrogáns,és elvesztem a…..
Kanapétesztelő 2011.01.19 10:55:32
@gyvy: Szerintem egy kezdő kurva posztját olvassuk... aki nem ismeri a pasikat és nem is akarja ismerni. Minek.
Kanapétesztelő 2011.01.19 14:03:46
@Caddy: A kanapét egyedül tesztelem... ez a te fantáziádat minősíti, tudod, akinek mindenről csak az jut az eszébe :D
Tisztelt Cím! Az egyik blogban olvastam, hogy Önöknek lehet írni, ha valaki érdekes munkahelyi történetekről tud. Ezért bátorkodom megosztani Önökkel és minden kedves olvasóval az alábbi történetet. Minél többen tudják meg, hogy milyen dolgok történhetnek ebben az országban,…..
Kanapétesztelő 2011.01.19 13:54:17
@magyar bucó: Ugyanerre gondoltam én is :D
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..
Az autón kerékbilincs volt, ami elég fura, tekintettel arra, hogy szabályosan parkolt egy félreeső kilencedik kerületi utcában, a Ráday mellett. Ott volt mindenki, az autó tulajdnosa és a kerületi közterületfelügyelő embere, és bár Dórával vacsorázni indultunk, lefékeztünk,…..
Praxis Mint egy haláltáborban 2011.01.16 06:00:00
Szeretnék nektek elmesélni néhány érdekességet. Nem mai történetek, de tanulságosak.Sajnos az évek folyamán egyre jobban elveszítettem a bizalmamat a magyar egészségügyben. Kisfiam kruppos volt, 10 hónaposan beekerült a László Kórházba, ahol a karját odakötötték egy…..
Kanapétesztelő 2011.01.19 10:21:33
@tódór piroska:

A colonoscopia normális esetben dormicummal kell, hogy történjen. Az orvosok sokszor ezzel spórolnak, nagyon aljas módokon tudják ezt megjátszani, hihetetlen... én pl mentem úgy kolonoszkópiára, hogy előtte nyilatkoztam, hogy csakis anesztessel csinálom végig, dormicummal.
Aztán amikor már 3 napi éhezés után megjelentem és az asztalon feküdtem, akkor közölték, hogy "ja, nincs anesztes" hát a jó anyátokat...
Aztán a doki, mivel nem neki van ugyebár olyan érzése, mintha három ló dugná egyszerre, közölte, hogy nem is kell semmi, mert az előzetes vérvizsgálati leletek azt mutatják, hogy nem nagyon van bent se gyulladás, se egyéb, ami miatt problémám lehetne, szűkület okozhatna még gondot, de nekem az sincs, így vegyek szépen nagy levegőt és bírjam ki, ne hisztizzek.
Nem írom ki az orvosom nevét, nem kell nekem a baj, mert bosszúállóak az orvosok, de az biztos, hogy soha többet nem leszek tekintettel arra, hogy ha kell, akár megint végigéhezem a 3 napot és úgy megyek oda, hogy van dormicum, mert azt hiszem, adózok annyit, hogy ez még beleférjen...

Ami a posztot illeti, anno a Heim Pál kórházban velem kisiskolás koromban tettek olyat, hogy lekötözték a kezemet... aztán nagy nehezen kiszabadítottam (semmi értelme nem volt a lekötözésnek, akárki akármit pofázik) akkor meg odajött a nővér és bosszúból jó erősre csomózva, újra bekötötte.
Erre az élményre egész életemben emlékezni fogok és semmi dramatizálás nincs a részemről, ez volt és kész.
Ami még rosszabb, az az, hogy a sebészeten úgy műtöttek, hogy az életemet tönkretették vele, de ez már egy másik történet :(
Kanapétesztelő 2011.01.19 10:26:25
@tódór piroska:

Ezt soha nem is értettem, hogy miért dícsérik annyira a kontrasztanyagos vizsgálatot, meg a lenyelhető, méregdrága kamerás kapszulát, hiszen a kolonoszkópia, függetlenül attól, hogy ha nem érzéstelenítenek, akkor középkori kínzás (semmi más, az egész egyszerűen, méghozzá az egyik legmeglázóbb és kegyetlenebb) viszont látszik minden azonnal és a mintavétel lehetősége, meg az, hogy rögtön a vizsgálatkor le lehet csippenteni a kis polipokat és nem kell emiatt fölvágni valakit... szerintem szenzációs.

De az az orvosok felelőssége és hatalmas bűne, hogy az eleve félős, óvatos betegeket (különösen a férfibetegekre gondolok) kiteszik ilyeneknek, utána meg a beteg nem mer orvoshoz menni, hiszen hallja másoktól és a SAJÁT BŐRÉN IS MEGÉRZI, hogy szivatják, kínozzák, megalázzák.
Sokan halnak meg emiatt.
A sok "minekjöttezzelide" elvezet oda, hogy pl leginkább az urológusok nekiállnak sopánkodni, hogy hány magyar idősödő férfi hal meg prosztatarákban. Hát vajon nem kéne az orvosoknak, meg a személyzetnek is magába néznie ilyenkor? Na vajon miért nem akarnak menni az emberek? :(
Kanapétesztelő 2011.01.19 10:30:50
@szabidoki:

"Én már láttam légzést leállni némi iv. dormicumtól - ha ilyesmi az endoscopos laborban történne, lenne nagy szaladgálás hirtelen..."

És hány éves volt a páciens, azt elárulod?
Mert nekem az tetszik, amikor arról beszélnek, hogy azért nem akarnak altatni, bódítani, érzésteleníteni, mert veszélyes... hát azt majd én eldöntöm, hogy bevállalom-e. Már bocsánat, én vagyok a beteg. Nem vagyok 80 éves és nincs baj a szívemmel és a májammal sincs, nem vagyok alkoholista se. Majd én kímélem magam, de fájdalmas vizsgálatokat fölháborítónak tartom, hogy tisztán kell végigcsinálnom. Aki beteg, szenved eleget, nem tudom, miért okoz kéjes érzést (vagy nem tudom, mit) egyeseknek az, hogy látják vergődni a betegeket :(