Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolyongó

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmomban elalszom, világban ébredek. Felcseng a riasztás több ezer életet, bölcsességet, fényt, a fejem fölé dobok estére leesik ha szólnak majd a dobok, de addig bábomat szálakon rángatom, kinyúlt színevesztett ruhámat rá adom lyukakat foltozok, múltam kopott vásznán,…..
Az elmúlt pár hónapban több kollégával, ismerőssel vagy éppen a buszmegállóban mellém ülő tiszteletes úrral folytatott beszélgetés során felmerült a hit kérdése. Ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani egy kis szösszenetet mindenkivel akit érdekel:) Amikor még kívül-belül…..
Álmomban elalszom, világban ébredek.Felcseng a riasztás több ezer életet,bölcsességet, fényt, a fejem fölé dobokestére leesik ha szólnak majd a dobok, de addig bábomat szálakon rángatom,kinyúlt színevesztett ruhámat rá adomrészeket foltozok, múltam kopott vásznán,tervekkel…..
Ütött a szíve, utolsót dobbant az óra Lelelhet torkollt hűs, kimondatlan szóba. Hanyatt lökődött, tótágas kép villant fejébe Éden hajú nimfa szép, derengő fénye. Éjből szőtt szál-tenger hullott az arcába, onnan szólt szelíden, hideg…..
Pennantyűzet Fák és Emberek 2013.01.08 01:38:06
Mi emberek sok szempontból olyanok vagyunk akár a növények. Szükségünk van lelki táplálékra, ahogy egy fának is szüksége van az égből áradó napfényre. Mit vár hát az élettől az aki képtelen boldog szívvel az égre emelni a tekintetét. Fényre van szükségünk a…..
Pennantyűzet Kontrasztos rítusok 2012.11.12 22:43:29
Baktatok az úton, kegyetlen gitárral, pendülve egy húron, elhangolt világgal. Szitkozva rettegőn, félelmet, görcsöket; Dalomat keserű vénember veszi meg. Fizet majd fekete, ragadós kátránnyal, burkolva gondosan, meghímzett normával. Csomagját meggyújtom, füstjétől…..
Elindult Senki a vad éjszakába, szerette volna, ha még egyszer látja, Lábnyomát maga mögött, de az árnyak nyomába léptek mögötte jártak. Súgtak halkan Senki fülébe, a Szegény Senki nem vette észre: Maradni kéne. Maradni kéne! Elindult Senki az útra tekintett.Senki se szólt…..
Tébolyult kábmámorban úszó, züllött éjszakát mulasztva, forró augusztusi délután, a szürke út kátyús homlokán, küzdöttem lassan haladva Szembe mentem én a széllel! Rőt fáról lepergő száraz levél szállt felém lágy dalát zizegve, figyeltem tűnődve mit mesél.…..
Pennantyűzet Voltál e? 2012.11.12 22:38:05
Voltál e lázadó mindenekkel szemben? Rázkódó, megvadult fény-örvény a testben Szivárgó vízcseppje, vakbuzgó tömegnek, vérré vált visszhangja, szürke idegennek Voltál e rabláncon végtelen világban? Könyörgő hangfoszlány, üres éjszakában Magányos akkor is, amikor…..
A tükörképem ma belenézett a tükörbe! Tudtam, hogy a fürdőkádat figyeli mögöttem, és láttam, hogy mossa a kezét… heccből elkezdtem utánozni. Láttam, hogy vizet fröcsköl a fürdőkádba én is így tettem… szemlátomást meglepődött a dolgon. Visszanéztem rá s ő is rám.…..
Azt adom! Jó a kendőd nagyi 2011.07.31 15:49:01
Bolyongó 2011.12.13 19:41:48