Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carambolo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenlegi Erzsébet híd 1961-1964 között épült a második világháborúban elpusztított első Erzsébet híd helyére, helyreállítására a budapesti Duna-hidak közül utolsóként került sor. Az újjáépítendő hídra három alternatív terv készült, a választás végül a Sávoly…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Előző bejegyzésemben a tartalmi kritikák hiányáról írtam az új alkotmánnyal szemben. A kommentekben a szokásos jókívánságokon túl egy makacsabb tartalmi kifogás bontakozott ki: a költségvetési tanácson és az államfőn keresztül működő utólagos kormánybuktatási…..
Carambolo 2011.04.27 18:49:59
@Kettes: Veled vagyok hajlamos egyetérteni.

Biztos vagyok abban, hogy az adósság növekedése nem lesz a KT vétójának szükséges feltétele. Mindig azt lehet mondani év elején, hogy a becslések nem megalapozottak, hogy nem annyi lesz a növekedés, az infláció, az adóbevétel, stb. Egyelőre annyit tudunk, hogy ha a KT _nem_ért_egyet_, akkor visszadobhatja a költségvetést, a sarkalatos törvény meg majd megszületik, sőt, még a következő választások előtt közvetlenül is módosulhat.

A választói magatartás pedig nyilván nehezen tervezhető előre, de ne felejtsük el, hogy egy választás után egy évvel merül fel ez a kérdés. A Fidesz akkor és ott fel fogja mérni, hogy a kormány egy év alatt szokás szerint erodálódott támogatása milyen eredményt tesz valószínűvé, és el tudja dönteni, hogy megnyomja-e Pali bácsin a gombot, vagy sem.

Nagy kérdés, hogy ez meg tud-e valósulni, de a szándékok felől nincsenek kétségeim.
Mai szemmel tényleg szörnyű felelőtlenség volt nulla motoros tapasztalattal felülni a haverom BMW R65-ösére, de visszacsinálni már nem lehet, nem is akarnám. A viccből eldobott hógolyó indította lavinában úszva azonban jó irányba fordultam: beültem egy bérház dohos pincéjébe…..
addict Tolószékes gerillázás 2011.04.22 12:15:00
Pár héttel ezelőtt posztoltam egy brazil gerillakampányt, amiben egészséges emberek tettették magukat mozgássérülteknek, és így kértek segítséget más járókelőktől. Az emberek többnyire segítőkészek voltak, de csak addig, amíg ki nem derült a turpisság. Az akció fő…..
Carambolo 2011.04.22 14:49:25
@ggaborx: nekem is ez volt az első gondolatom - én soha nem állok rokkant helyre, és nagyon morcos lennék, ha egy ilyen performansz megakadályozna a szabályos parkolásban.
Mert nem érezném jogosnak.

Viszont a matricázás jó ötlet, főleg ha feltűnő és nehéz eltávolítani. Ja, és amíg én nem kapok valamiért, ami esetleg másvalakinek nem tetszik.... :))
A svájci Blick szavazásán a 26 éves Dominique Gisin a voksok 25,1 százalékát kapta, így ha már a lejtőn nem, ebben a versenyben legyőzte Lindsey Vonnt, Anna Fenningert és Julia Mancusót is. Az, hogy rendező németek csak két bronzéremmel fejezték be Garmisch-Partenkirchenben az…..
Milyen legyen (lesz) Budapest? címmel rendezett összejövetelt február 17-én a Baross Gábor Társaság, ahová meghívták Tarlós Istvánt és engem is - de én sajnos nem tudtam elmenni (bár ez legfeljebb a sajtósoknak tűnhetett fel), viszont Tarlós ott volt. Mivel a téma igen csak…..
Carambolo 2011.02.19 01:06:27
Ha már gyalogos híd, nekem ez bejön: en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Bridge_(London)

És valahol a pesti korzó és a vár között működne is. Kérdés, hogy ez a legjobb helye annak a pénznek.
Még mindig nem értették meg, hogy amire szüksége lenne az országnak, az egy világos és világosan elmondott gazdasági stratégia, amely mögött hazai és külföldi szövetségeseket is fel lehet sorakoztatni. (Fotó: Kovács Attila/Index) Valószínűleg nem csak mi lepődtünk meg a…..
Koncz Janiban az a csodálatos, hogy spontán zseni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a két, 1962-es és 72-es Autó-Motor, amit egy laza mozdulattal dobott az asztalra, hogy a következő pillanatban már meg is feledkezzen róla.Kincset szórt elénk, mikor délután megtaláltuk, legalább…..
Modorosblog Hungarikum II. 2011.01.18 23:33:00
"Történelmünk kezdetétől nagyok voltunk, s híresek" - beszarok. Akkor kezdjük elölről: általános iskola, első osztály. Na, szóval ott valahol a sztyeppéken, a tundrán meg valahol Ázsia közepén éldegélünk. Halászó-vadászó-gyűjtögető életmóddal, nem…..