Regisztráció Blogot indítok
Adatok
difit

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
difit 2011.09.02 21:02:40
@nemnagyember: ha elég sokáig vontatod el lehet érni a 80fokos vízhőfokot is, akkor már be kell indulnia, ehhez nem kell más mint 2-3km vontatás! :D ráadásul az öreg merci vákummal állít le, aminek még áram se kell :)
Jajj,de csúnya! VW Mustang 2011.04.05 07:52:00
Neurotoxin munkába menet találkozott ezzel a roppant csodálatos külsővel rendelkező VW Poloval. Ennyire elmebeteg átalakítást még a németeknél sem láttam. Innen mint a Yugo Koral kerek lámpákkal. A kerekítés nem sikerült túl szépre. És egyébként sem áll jól neki (gondolok…..
A kétszáz kilométeres vontatás utáni reggelen a szokásosnál nehezebben pörögtünk fel a kellő fordulatszámra, de hamar megvolt a terv. Mindannyian arra tippeltünk, hogy a kuplunggal lesz a baj, úgyhogy nekiláttam körbetelefonálni a barcelonai autóalkatrészboltokat. Egyből az…..