Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garganico

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
garganico 2011.01.24 01:18:03
@nemcsömöri:
Van isten!
garganico 2011.01.29 18:28:40
@nemcsömöri:
A Csömöri útnál az átjáró 12-m-széles.Nem látszik ugyan de a jobb oldali telektulajdonos 700 négyzetméteres telket adott le a csömöri Önkormányzatnak melyet az itt lakók fizettek ki neki.Enélkűl nem lehetett volna belterületbe vonni az egész területet.Tehát az az átjáró 12-méter szélesen a csömöri Önkormányzaté.A Mókus u-a felőli rész is még Csömör.Ott Csömör közigazgatása egész pontosan a lezárt útfelület széléig tart.Íly módon a teljes átjáró megépítése a csömöri Önk.-feladata.
Mellesleg ott azon az átjárón soha egyetlen teherautó sem jött át mivel át sem fért volna.A patak is csak egy panel lappal van átívelve-nem bírt volna el egy nagyobb teherautót.
A kisteherek viszont sokszor átjöttek.
A tar vágást meg igenis az Önkormányzat engedélyezte-de legalábbis szemet hunyt felette.Szerintem is felakarták parcellázni de azt a mai napig tagadják.
Az átjárónál ahogy jövünk a 16-felől a Csömöri úton,elérve az átjárot az út jobb oldalán a ház már a 16-ker-hez tartozik. Na ő jelentette be,hogy amíg nincs megcsinálva az átjáró addig ott ne közlekedhessenek,a bíróság pedig helyt adott neki.
garganico 2011.01.30 16:31:51
@nemcsömöri:
Igen az a telek ahol a lovakat tartják-az már a csömöri önkormányzaté
Nekünk itteni telektulajdonosoknak kellett őt kifizetni-csak így lehetett belterület
Az út jobb oldalán at üresen álló ház szerintem sincs a legszerencsésebb helyen ugyanis így ,nembiztos ,hogy elfér az út
-ez miatt főjjön inkább a csömöri Önk. feje-ők adtak rá ép. engedélyt