Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klementína

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szubjektív gyűjtés következik a valóság minimális felnagyításával :) Nagyon sok elképzelés élt bennem még gyermektelen, "nagyvilági" modern dolgozó nőben (ha sztereotípiákat akarok magamra aggatni) arról, hogy milyen is az anyaság, milyen szülőnek lenni, hogyan kell terhesnek…..
Napi Maflás ODAMEGY, FELRÚGJA 2014.01.04 07:00:00
Nathan Scarano nem bonyolult lélek, és ebből fakadóan a küzdelem felfogása se túl cizellált. Odamegy a másikhoz, felrúgja, azután megkínálja pár pofonnal a talajon. Persze ehhez a taktikához nem árt a tömeg. A mesteren van is pár kiló felesleg, de ez nem zavarja. Egy nyílt…..
Majdnem félidőig kihordott egy beteg gyereket, és kínok kínjával szülte meg, nem beszélve a lelki megrázkódtatásról, amit az egész család átélt. Élek a lehetőséggel, és én is megírom nevekkel a történetünket, ami a lányommal történt tavaly december elején. De az egész…..
klementína 2013.10.05 21:35:09
@nemhiszem, hanem tudom, hogy:
Nem reménykedtem, hanem utána mentem, pedig nekem "csak" a tarkóredő-érték volt a határon, mégis kértem amnio-t, sőt, kettőt is (TB-s verziót, nem a fizetőset, mielőtt megkapom, hogy "persze, mert van lóvé").

Mert biztosra akartam menni.

Ja, és még valami. Ha két orvosból egy azt mondja, hogy gáz van, egy meg azt mondja, hogy minden rendben, a gyanú halovány szikrája sem merül fel a "laikus" emberben??? Dehogynem. Akkor?