Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soan

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bibliophil Mindennapos olvasás? 2013.11.19 15:04:23
Már egyszer kifejtettem máshol, hogy mi a véleményem ezzel a mindennapos testneveléssel kapcsolatosan. Nem lenne ez alapvetően rossz ötlet, ha adottak lennének a feltételek, de hát itt felénk ugye az a szokás, hogy először törvényben kötelezünk valakit valamire, aztán teremtjük…..
Soan 2013.11.24 16:31:05
@the_bard:
Nem lehetne mondjuk egy egész óra helyett 10 perccel kezdeni? Nem lehet lecsípni valami óra elejéből vagy végéből?

(A dizájnról: Ez a fekete kicsit komor. A dobozfejű emberke is fekete-fehér lett. Talán kicsit borongós a hangulatod? Én kérném vissza a régit ha lehet. Annál is inkább, mert ... tudod elég sok látássérülteknek szóló oldalt nézek ...:))))
Soan 2013.11.24 16:59:50
@the_bard:
Egyébként rá lehet szoktatni valakit az olvasásra? Múltkor valaki beszélt a rádióban, és valami olyasmiről volt szó, hogy ha valahány éves korig nem vált szokássá, utána már kár a gőzért.

Plusz megjegyzés, hogy én hiszek abban, ha a kötelezőből közösen felolvastok valami nagyon érdekes részt, az kedvet csinálhat a többi részéhez is. Csakhogy mi az az érdekes rész?

(A dizájn oké, fotó tetszik, lassan kezded belakni.:))
Soan 2013.11.24 17:04:16
@bbjnick:
A napközi szerintem is egy tuti dolog volt akkoriban (nekem talán picit előbb, mint neked).
Én nem emlékszem, hogy nem tanulnom kellett volna otthon, legalábbis úgy hatodikig biztos nem. Pedig énekkarra is jártam!:))
De hol vannak azok az idők! Szédült tempót élünk, és épp a napokban állapította meg valaki, hogy most érzékelhetően a gyorsulás is gyorsul.
Meg is keresem ki mondta, hogy Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni! (Vagy valami hasonlót, úgyhogy nem is tettem idéző jelet)
Nemrég olvastam el Lőrinczy Judit Ingókövek c. regényét, és mivel nagyon tetszett, legyen az ezzel kapcsolatos értékelés az első bejegyzés itt ezen a blogon. Érdekes koncepció misztikummal keverni egy annyira jól dokumentált és közismert történelmi eseményt, mint a…..
Szép volt, jó volt, elég volt...Köszönet nektek a segítségért, az olvasásért és a lelkesítésért. És külön köszönet Anyunak mint legnagyobb rajongómnak.cámpuszmadár..
Szilvási Krisztián: Glamis, az átokkastély (2010)Kiadó: Novum Eco, 2010. 384 oldal Vannak olyan könyvek, amelyek akkor hatnak a leginkább, ha olvasásukhoz megteremtik a megfelelő körülményeket. Olyan atmoszférát, amelyben lehetővé válik a teljes elmélyülés-kikapcsolódás, hogy…..
Nem is olyan régen, 1-2 hónapja (fő az átfutási idő :) ) kaptam egy e-mailt az egyik kedves ismerős-rokonomtól. Egy olyan dologban kérte a segítségem, ami már engem is elég régóta foglalkoztat. Ez a dolog nem más, mint az Élővíz-csatorna mentén található nyírfasor,…..
Újra működik a szökőkút mellet álló óra, amit már nagyon sokan hiányoltak, beleértve engem is. Már megszokásból minden alkalommal mikor arra járok feltekintek az órára, hogy megtudjam, hol jár az idő kereke. Április közepe óta azonban valamilyen oknál fogva az óra megadta…..