Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarjátékok

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen várt videó végre elkészült, jó szórakozást hozzá, és véleményt kommentben. :D  ..
szarjátékok 2011.07.25 22:19:31
SziasztokA Garry's Mod Sötét Titkai kellemes Húsvéti ünnepet kíván minden egyes nézőjének. Reméljük, hogy sok hímes tojást össze fogtok szedni, és meglocsoljátok a lányokat, hogy ne hervadjanak el. Idén nem készítettünk nektek videót, de egy új képpel tudunk nektek…..
szarjátékok 2011.04.24 21:31:32
SziasztokItt az új pályázat minden egyes fan-nak. Várható volt, hogy hamarosan lesz, hisz a GMST-ben felütötte a fejét a változás.Téma:Régen a GMST videók végén volt egy kép, amin a GMST blog címe szerepelt színes betűkkel, és alatta volt a minden jog a GMST-jé szöveg. Ez a…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
szarjátékok 2011.02.08 16:10:33
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
Hiába jöttem sokszor a City Interactive-val, EVM-gel, Jarhead Games-zel, már többször mondtam, hogy a legalja mégis a Phoenix Games. Pár elképesztő játékukhoz / kiadásukhoz ugyebár volt szerencsém és messze övéké a legundorítóbb üzletpolitika. Erről írtam is már egyszer egy…..
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..
szarjátékok 2011.01.18 17:49:42
@freddyD: csá freddyD nekem van egy enyhe fos játékom az a nve hogy sas a biztonságos holnapért és ha szép a grafika meg minden csak unalmas hamar kifigy a töltény 3 pája ösz visz és a city csinálta bár eszt már megtanultuk a city nem csinál jó játékokat am nekem haverom vette az ő gépére nem ment mind am majd nézd meg ha tudod megakik olvassák a youtubra aszt kell beirni sas pc game