Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mizantróp

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NER és a magyarok. Három megnyert választás után ősszel mindenki a Miniszterelnök Úrra várt, amikor kirobbant a kitiltási botrány és a magyar kormány gyakorlatilag külföldön megbukott, elveszítette nemzetközi hitelét. A miniszterelnök napok óta nem szólal meg, és…..
Mizantróp 2014.10.24 11:04:02
@ca2: Te is egy mélyen elemző elme lehetsz. :) A baloldal - létező - válsága szerencsétlen együttállásban van azzal a narancsoldali elvtelenséggel, amelynek ékes példáját szállítod. Kb. a Szabad Nép olvasói leveleire hajazó érvelés propaganda-hazudozással vádolni a baloldali blogokat, miközben mondjuk otthon a köztudottan tárgyilagos köztévés Híradót nézed, vagy a szintén kitűnő MNO-t olvasod.
A mottó: "Mi ezen a meglepő, maga szerint van olyan ember az országban, aki ne tudna ezekről a bizniszekről?" A tények: Egymilliárd euróból, vagyis mintegy kétszázötven milliárd forintból épül meg az M6/M60-as autópálya Szekszárdot Bóly-jal (46 km) és Bólyt Péccsel…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..
A vallásosság kártékonyan hat az egyén és a társadalom szabad fejlődésére, az egyén önkiteljesítésére. De miért is vallásos sok ember? A vallások általában az adott társadalom működési zavaraikor jelennek meg mint lehetséges menekülés az adott társadalom rendszeréből.…..
Checkpoint Charlie Zorán kongása 2008.03.15 15:38:00
OK, rosszul kalkuláltam - persze, ami késik, nem múlik. Úgy gondoltam, hogy Horváth Kornél megelégszik azzal, hogy összegründolta remek társaságát, hogy az aztán mindenféle állami soron kívül osztogatott dzsessz-juttatást besöpörjön. Ilyen a társaságnak juttatott Columbus Jazz…..
Klippremier a Csőrikén! Ritka pillanat, amikor a régi-új szövetségi kapitány+Pécs edző, Rátgéber  László elküldi a Kiscsillaggal felvett legújabb sikerszámát, a Fishing on Orfűt. Népművelő jelleggel osztjuk meg a videót, mert még nem sokan láthatták...
Mizantróp 2008.03.10 19:08:53
Vége az évadnak, közeleg a nyár. A színtársulatból páran úgy gondolják, csinos extrapénzre tehetnek szert, ha 40 nap alatt végigszáguldanak az országon, és lenyomnak 90 előadást. Hogy kemény menet lesz, azt mind sejtik. "Ha szerettek, én végig tudom csinálni" - mondja…..
Mizantróp 2008.02.17 20:31:52