Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipe Gyalmo

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kelet és Nyugat egyaránt leírta Mesterházyt és szedett-vedett csapatát. Fájóan beintett a megújulni képtelen magyar baloldalnak az egész világ. Putyin inkább Orbánnal üzletel, a nyugati elvtársak pedig már arra sem méltatják Mesterházyékat, hogy idedugják az orrukat. Talán…..
Mintha előre látta volna ami következik. Nem csoada, hiszen ő már egy dörzsölt  tapasztalt róka. Íme az írás: Ma a neoliberalizmus jegyében ismét a tőke szabadságának korszakát éljük. A dollár világuralmának 60 éve alatt a világgazdaság megélt néhány lassulási…..
Amikor 2011. november 17-én este az MTI rövid hírben közölte, hogy a kormány felveszi a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal, igen különös időszak vette kezdetét. A kormányt alkotó politikai erők ugyanis 2010. július 16-án, amikor viszont azt jelentették be, hogy megszakítják…..
Először egy kicsit Wmikiről és arról, hogy miért csatlakoztam. Wmiki a maga borzalmas stilusával a szkeptikusokat és a tudósokat szeretné gúnyolni, illetve azok gondolkodásmódját kifordítani. Szektásoknak nevezi öket (Szkeptikus Társaság), amely olyan hittételeket terjeszt…..