Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ra'

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szerette a Doodle God-ot, annak tetszeni fog az Alxemy is. Kicsit logikusabb megoldások, kicsit jobb segítség, és ami igazán hiányzott a klón eredetijéből: a világunkat szépen fel is építjük, láthatjuk, ahogy egyre több mindennel benépesedik. Az előd a vége felé már…..
Ra' 2011.03.13 14:00:53
Katalán színésznő, aki sokat játszott zenés darabokban a spanyol színházak deszkáin. Filmekben is feltűnt, ezek közül is kiemelkedik A belső tenger című kiváló dráma, amelyet Alejandro Amenabar .rendezett, Javier Bardem főszereplésével. Ez az alkotás a legjobb külföldi…..
Ra' 2011.02.15 19:49:39
Az utóbbi időben volt pár karaj akciójáték a blogon, emiatt a logikai játékok kicsit hanyagolva voltak. De nem sokáig, ma kettőt is posztolok, mindkettő párperces lazításokra jó. A Catalan egy minimalista próbálkozás a gráfok világából: adottak csomópontok, amiket élek…..
Ra' 2011.01.25 19:23:33
Készülődik valami Magyarországon, amit már hetek óta nagy érdeklődéssel figyelek, és most veletek is megosztom. Ez a valami a minőségi magyar kaviár születése, vagy mondhatnám úgy is, hogy a készítői szerint az egyik legjobb halfarmos kaviár a világon. Magyar cégtől, nem…..