Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czibi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszabbítás után 15-14-re kikapott a vízilabda-válogatott a szerbektől a világbajnokság elődöntőjében. Kemény kapitány minden meccsünk után szóba hozta a bíráskodást. Most akkor ennyire utálnak minket a bírók vagy szimplán nem vagyunk olyan jók, mint szeretnénk? Hajtás…..
Czibi 2011.07.29 10:58:27
@smartdrive: mennyire egyetértek! Ha eltekintünk a bíróktól, továbbá a negyed végén bepottyanó gólokat és a 4. negyed magyar kapufáit stb, stb a balszerencsére fogjuk, akkoris, százszoris mi vezetünk a szerbek ellen szerencse dolgában 2004 óta.
A tegnapi meccs azért volt örömteli számomra (leszámítva az eredményt), mert a meccs összképét tekintve egyértelműen jobb volt a magyar válogatott. (És halkan hozzátéve: ahogy Athénban ők voltak jobbak.)
A rossz hírek szárnyakon járnak - a mondás alapját nem is bizonyíthatja semmi jobban, mint hogy hozzám is elértek, aki pedig a bajnokság vége óta gyakorlatilag egyáltalán nem tudtam a pécsi női kosárlabdával foglalkozni. Előbb azt hallottam, hogy az egyik válogatott játékosunk…..