Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvathmargo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ gazdasági, társadalmi és kulturális és sokszínűsége mindig lenyűgöző, hát még ha a szebbik nem szemszögéből nézzük a dolgot. A legutóbbi tinilányos anyag után, amely fiatal lányokat és a szobáikat mutatta be, most egy kicsit érettebb, 18 és 30 év közötti…..
Közeledik a kampányidőszak. A Véleményvezér viszont nem bízta a véletlenre és belehúzott az agitációba: a csúnya Orbán most lebukott, einstandolna egy magánkézben levő épületet( az egykori Balettintézetet). Az már persze a VV-t nem érdekli, hogy az ingatlant a Verók…..
horvathmargo 2013.05.03 15:47:08
@kesztió: azokat a törvényeket megváltoztatni, amelyeket az előző tékozló rezsim -a saját érdekeit előtérbe helyezve hozott - nem szánalmas: állam, és nép érdek.
horvathmargo 2013.05.03 15:48:57
@Amadeus62: Gyurcsányt momentán a baloldal idézi, ők öszödöznek...Csak azért ott egy kicsit több is veszett...Pl maga a hazai baloldal hitele.
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
horvathmargo 2013.04.03 16:54:22
@predi: Ne kacsingasson :) Menjen.)
Mára virradó éjjel felhívott szívem csücske Trixi, hogy anyuka, most már nyugodjon meg, nincs semmi baj… A lányokkal bámultunk valami agylohasztó baromságot a tévén, épp nem követtem a híreket. Így tőle értesültem a West Balkánban történt borzalomról… A pici…..