Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbaranyai

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsan leirom a kovetkezo napok programjait, hogy ne maradjatok ki az esemenyekbol, met valszeg nem lesz net, nos: 7.ma meg csaszkalunk kicsit Christchurchben, aztan indulunk Brisbanbe.8-9.Koran indulunk Fraser-szigetekre ahonnan 9en jovunk vissza Brisbanbe. Jeleznem a Yasi hurrikan igaz, hogy…..
Vata javaslatara az alabbi programot valasztottuk:Kezdtunk ahol az oceanba er a Sydneyben folyo folyo. Az obol torkolatanak egyik felen, az ugy nevezett GAp-hez buszoztunk, szornyu utszakaszon (pl Bondi Beach).Felsetaltunk a sziklara, s a nezelodes kozepette meg megfigyelhettuk az ausztral…..
bbaranyai 2011.02.04 04:52:21
@csilka: es osztom csilla velemenyet!!!!
Reggel indulas ki a gephez. Aztan hosszas fapados tokolo ugyintezes utan vegre indulas. 2 oras ut, erkezes UJ-Zelandra. Mar a geprol latszott, hogy ez nem az Alfold, nem is az Alpok, nem is az ezer to orszaga, ez vmi egeszen vegyes. Ezen kivul kozel 15 fokkal volt huvosebb, mint Sydneyben.…..
NOs ujra itt vagyunk....Cairnsben az utolso napunk reggelen meg volt idonk, hogy beugorjunk a belvarosban levo zooba, ahol a legnagyobb atrakcio az volt, hogy fotozkodtunk koalaval:) Meg kihasznaltuk az idot es setalgattunk, majd nekiindultunk a floodnak....Maska, Simi baratnom pasija vart minket a…..
Nos a mai program: www.downundertours.com Small group tour-4wd cape tribulation including bloomfield track Az indulas feledhetetlen elmeny volt, mivel a megbeszelt ido elott 1 oraval jottek ertunk....Az elso allomas a Mossman Gorge vol. Itt egy kis bevezetest nyertunk az esoerdok vilagaba,…..
bbaranyai 2011.01.20 16:44:35
Nehezen indult ez a nap....elindulasunk elott azt vartuk Zoli majd nem tud aludni...valtozott a forgatokonyv, nekem ma mar 4:29kor kinyilt a szemem es nem tudtam visszaaludni. Sikeresen atveszeltem a hajnalt mert a gepen kihagytam a Slacitol kapott fenykepezes alapismereteket, no ezt jol…..
Betty es Zoli utazasai Gasztro1 2011.01.18 11:02:25
Kezdjuk az itteni italkinalattal: BOR: Lindemann Semillion Chardonnay vezeti a feher borok listajat, voroseknel Zoli a profi, nala a nyero egy del ausztral Shiraz vezet...nekem furcsa az utoize....SOR: Cascade-tasman szarmazek a nyero Etel:Tengeri herkentyuk a magam reszerol,…..
Megszerveztuk a kovetkezo ket napunk elfoglaltsagait: holnap korallzatonz vizsgalat snorkellel majd szerdan megyunk dzsungelturara....A szervezest kovetoen elmentunk naplemente turara hajoval...bar a naplemente elmaradt...vagyis kikotes utan kovetkezett:) cserebe viszont anyaink korabeli durva…..