Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jihadgirl

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
Praxis Majdnem meghalt a kisbabám 2011.12.09 06:00:00
Nos ma már nem foglalkozom a dolgokkal de úgy érzem ki kell írnom ezt a történetet.1 hónapja késett a menzeszem, pozitív lett a terhességi tesztem, és egyéb csalhatatlan jelei voltak a terhességemnek.Elmentem az orvoshoz, aki 4 másodperces hasi ultrahang után fennhangon kérdezte ,…..
Jihadgirl 2011.12.09 15:35:01
@DitavonTeese: egyetértek, totál hiszti. Nekem is van gyerekem, nem értem miért hiszi a nők többsége hogy nekik fényesre nyalás jár azért mert terhesek. Néha megjelenhetne valós problémát taglaló terhesposzt is, nem csak az ilyen besértődtem-mert-nem-tutujgattak tipusú nyígások.
Tudom, még messze van a szeretet ünnepe, de a márkák – már idehaza is – sorra jönnek elő a karácsonyi reklámfilmjeikkel. Így tett az angol John Lewis áruházlánc is, amely november 11-én útnak indította legújabb szpotját, ami máris 400 ezres nézettségnél jár a YouTube-on.…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
Jihadgirl 2009.12.22 09:46:37
@Selkt-Sa: AGRESSZIÓMENTES KOMMUNIKÁCIÓ? Ilyen helyzetben ez majdhogynem lehetetlen. És igenis minden eszközt meg kell ragadni hogy az ilyen gyökeret leállítsa az ember. Vajon ha szépen kéri-főnökbácsi, ne tessék fogdosni-akkor majd abbahagyja? Ugyan már! Szinte minden nő volt már ilyen helyzetben, mert ez nem a szexről szól.Anno velem is megjátszotta a kisfőnök, hogy beállt mögém és mindkét kezét a vállamra rakta(én ültem) aztán ott helyeskedett. Közöltem vele hogy 1 perce van befejezni, aztán eltöröm a karját.Érdekes,abbahagyta.Később sem kísérletezett. Tudatosítani kell a környezetben hogy nem vagy kapható ilyesmire, még viccből sem. Max. fapicsának hívnak majd a hátad mögött, de az meg kit érdekel?
Kész Kft. 2009   A fenn nevezett cég a legnépszerűbb portálokon meghirdette kontrolleri állását. Pályázatom beküldése után behívott állásinterjúra SZ. ÁGNES HR-es a budapesti központba a mester utcai Praktikernél lévő irodaépületbe. 1,5-2 hét elteltével sok került a…..
Jihadgirl 2009.10.22 14:17:34
@pavlovna: a callcenteres dolog sajnos nagyon igaz. Azt felejtik el hogy ez betanított meló, nem pedig agysebészet. Mellesleg hiába produkál valaki szuper teszteredményeket, meg bájoskodik összevissza, lehet hogy az első ordítva anyázós ügyfélhívásnál elbőgi magát és felmond. Jó néhány évet lehúztam operátorként, sok ilyet láttam. Kiváncsi lennék hogy egy HR-lányka mit produkálna ilyen helyzetben.
Jihadgirl 2009.10.22 19:32:38
@Strici: az ügyfelek olyan kérdéseket tettek fel, hogy el sem hinnéd. A kényes vagy megválaszolhatatlan dolgokra volt kerülőduma. De hidd el, hamarabb meg lehet válaszolni a technikai kérdéseket mint azt hogy miért úgy hívják a reklám főszereplőjét, mert ez neki nem tetszik. A legnagyobb farokságokból csinos gyűjteményem volt :)
A céges mérnökökről meg IT támogatásról hosszasan tudnék mesélni, leesne az állad a döbbenettől.
Én vidékiként Pestre jártam egyetemre, a listák szerint legelső gazdasági egyetemen végeztem kitűnő eredménnyel (ok, semmit nem jelent, sőt néha hátrány is lehet)..ennek ellenére nincs melóm, holott az egyetem utolsó másfél évét, igaz,h félmunkában, de végigdolgoztam…..
Jihadgirl 2009.10.20 10:05:23
@flora.a: azért keresnek ilyen szinten multifunkciós embereket hogy egy fizetésből kijöjjön 3 másik ember munkája. Más kérdés, ha én 3 nyelven beszélnék folyékonyan és lenne 2 diplomám, hülye lennék recepciósként melózni. A gond az, hogy a jelenlegi állások legtöbbje betanított munka. Ha van némi józan paraszti ész, meg affinitás, az ember meg tudja tanulni. Sajnos azonban a munkáltatók elszálltak az igényeikkel. Egyértelmű hogy egy mérnöki állásnak mik a feltételei, de pl. telemarketingre, meg átverős brókeres baromságokra minek diplomásokat keresni? Lassan már elvárás hogy árokásáshoz is 2 nyelv kell.
Jihadgirl 2009.10.20 10:31:27
@Hozzászóló: fiatalság-bolondság. Aki azt hiszi hogy az excel-használattól már IT-szakinak számít, azzal nem lehet hirtelen mit kezdeni. Az ember fiatalon hajlamos azt hinni hogy fagylaltot szarik, aztán az élettől kapott pofonok többnyire megtanítják arra hogy ez nem így van.
A képzettség meg az intelligencia sokszor két különböző dolog.
Örülnék, ha kicsit aktívabban kommenteznétek!!!DespotaTavaly szeptember óta vagyok munkanélküli. Pénzügyesként dolgoztam egy cégnél, amely bezárta kapuit. Német ffokú nyelvvizsgám van, melyet aktívan használok. 32 éves egyedülálló, átlagos testalkatú nő vagyok, és már…..
Jihadgirl 2009.10.02 13:38:38
@bezzegszilvia: "Ne mondjad, hogy neked mindegy, kikkel doglozol együtt...."
Miért van választási opció? Ha nem tetszik egy kolléga, menjek mószerolni? Egyébként meg kerekedne a szemed, ha hallanád milyen emberekkel melóztam eddig, igazi csodabogár-banda volt.
"A személyiség nem a hobbyd, hanem a képességeid és a készségeid....."
A képességek és készségek akkor derülnek ki ha az ember már dolgozik. Ha lehetőséget sem kapsz, mégis hogy bizonyíthatnál?
Mondjuk erre való a próbaidő, de ezt sokan elfelejtik.
"Nekem senki ne mondja ,hogy egy idegbeteg, ingerült, de a munkáját jól végző emberrel épp olyan szívesen doglozna együtt. "
Megsúgom hogy én pont ilyen voltam az utóbbi időben. És az összes közvetlen kollégám is. Olyan körülmények között kellett teljesíteni, ami egyszerűen szánalmas, pedig nagyonmulti. Tudod, alapból senki sem idegbeteg, a körülmények teszik azzá: amikor nem ismerik el a munkád, a teljesítményedet le sem szarják, annyit nem kapsz hogy kösz, miközben kiköpöd a beled. Ezt úgy hívják hogy frusztráció.
Én boldogan dolgozom magam hülyére, ha látom hogy van értelme és eredménye és kapok érte némi elismerést, nem csak jobb kéz-bal váll.
Jihadgirl 2009.10.02 14:29:43
@DKNY_girl: Nem igazán erről van szó. A melóban x módon viselkedem, otthon pedig y módon. Az otthoni gondokat sosem vittem be dolgozni, otthon pedig nem dolgoztam. Úgy gondolom a személyiségem privát része csak azokra tartozik akikkel meg akarom osztani. Nekem ez így roppant kényelmes és természetes. A munkahelyi környezetben gyakorlatilag szinte minden elfogadhatatlan ami nem a munkához kapcsolódik.
Jihadgirl 2009.10.05 08:48:32
@bezzegszilvia: "Abból indultunk ki, hogy a munkáltató választ. A normális emberek közül fog felvenni valakit."
Esetleg ezt kifejtenéd bővebben? Tekintettel arra hogy Te az asztal másik oldalán ülsz, biztosan tudsz gyakorlati tippekkel szolgálni hogy a munkáltató miképp értelmezi a normalitás fogalmát, illetve hogy ezt hogyan kellene adott helyzetben alkalmazni.
Lefordítva: szerinted hogyan hazudjak ki magamnak egy állást?
Pályakezdő olvasónk szerint sokat segítettünk neki, mi csak örülünk, ha valóban így van! Kellemes hétvégét Mindenkinek! Despi Sziasztok! Hálás vagyok az oldal létéért, a munkátokért! Köszönöm! Pályakezdő vagyok, ez év júniusában diplomáztam, s egy hónapja költöztem…..
Jihadgirl 2009.09.28 10:45:57
@Strici: Nagyobb lett a pofám, vastagabb lett rajta a bőr, meg jó kis páncélom is nőtt :) Ha másra nem is volt jó ez a 4 év, de megedzett lelkileg. Szeretném azt hinni hogy pokolian kemény lettem és ezzel felvértezve könnyebben veszem majd az akadályokat.
Jihadgirl 2009.09.28 10:56:10
@mldrv: Köszi a bíztatást! Sajnos én olyan állat vagyok hogy lelkileg szarul érint már az is ha 10 forintot kell kérnem valakitől. Mivel mindent önerőből értem el az életemben, nagyon nyomorult dolog volt függni másoktól(család) Egyszerűen koloncnak éreztem magam, ráadásul a többieknek sem volt rózsás a helyzete akkoriban. De talán okosabb lettem az évek alatt, épp ezért már ezerrel nyomulok állásokra, hátha bejön valami.
Egy férfi megismer egy gyönyörű nőt. Ez eddig tök szépen hangzik. Az élmény annyira elementális, hogy főszereplőnk sem akarja elhinni. Ekkor még nem sejti, hogy a könnyed játék előbb-utóbb a pokolba rántja. Ha az élet pókerasztalán rossz leosztást kapsz, fölösleges minden…..
Jihadgirl 2009.09.24 12:36:47
@Void Bunkoid: "Aztán jön a FÉRFI. Kemény, dolgos, nyers, de irdatlan maszkulin, meg lehet őrülni érte.

Elmúlik a rózsaszín köd, és máris a férfias férfi átvedlik agresszív, bunkó, buta segggfejjé, akit sokkal jobban érdekel a béelmeccs a haverokkal mint egy esti összebújás, iszik mint a ló és még a lába is büdös. Mehet a levesbe."

Én pont egy komornyikot hagytam ott a FÉRFIért.Kemény dolgos, nyers, iszik, a lába is büdös, de 12 éve nem múlik a köd. Életem legjobb döntése volt, mellesleg én sem vagyok matyóhímzéses hercegnő.
A szolga tipusú pasi nem nyerő, mivel az ember lánya tudja hogy egy idő után bármit megtehet vele, amit a férfiállat sosem tűrne el.
Nos, kedves modoroskodók, ma alaposan belecsapunk a lecsóba. Törzslátogatóink minden bizonnyal már ismerik Blassius barátunkat, aki szerény meglátásom szerint egyszerűen egy zseni. Nem elég, hogy gyémántkemény kommentjeivel simán háttérbe szorítja középszerű kis posztjainkat,…..
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
A karácsonyi szórásból kifelejtődött az alábbi sztori, de azóta újra felmerült, hogy a Microsoft felújított Xbox 360-akat szállít Magyarországra és újként árulja őket. A hírt a napokban cáfolta a cég, de ha nem ők hozták be, akkor hogy került a Media Marktba illetve onnan…..
Ismerkedjenek meg a modern Tantalosszal, azaz Píterrel, aki mindössze egy nyomorult telefonvonalat szeretett volna, hogy később internetezhessen, de a T-istenek gőgössége miatt pokoli büntetést szabtak ki rá: a lakóparkban folytonos éhség és szomjúság gyötörte, nyakig állt a…..
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Ez igen, ez olyan, mint Pirx kapitány majdnempornó-változata, ez az igazi nemzeti reklámpolitika! A TvNet új online ADSL-hirdetési oldalán élő, mi az, hogy élő, meztelen, szilikonmellű, trimmelt pinaszőrű létramenüt vet be. A lenyügöző, überbluebox technikával készült…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
Ha az ásványvízgyártóknak sikerült a csapból ingyen elérhető vizet kiszorítaniuk a százforintos palackossal, miért ne sikerülhetne újracsomagolni a fröccsöt? SP megtalálta a harmadik versenyzőt, aki ezen az újraértelmezésen dolgozik: Igazán csodálatos dologra bukkantam a sarki…..
Jihadgirl 2007.08.27 23:31:48