Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WadeW

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt vasárnapig lehetett még megfejtést beküldeni Doom-nyereményjátékunkra, az eredményhirdetésnek pedig nagyon itt van már az ideje, nem is húzzuk tovább. Előbb a megfejtés, aztán a nyertesek...
WadeW 2016.04.09 12:27:32
@furo80: ja, én is most hallottam róla először, de valami olyasmi lehet.. megnéztem a facebookját, de egész egyszerűen nem tudok napirendre térni... azt hittem 29 éves fejjel már mindent láttam puruttyán/subbán/napiszaron, de ez most betett...
Mivel az elmúlt két Checkpoint Minire elég jó visszajelzések jöttek, maradunk ennél a formátumnál, azaz ezentúl minden Minihez lesz egy pár bekezdéses cikkecske is a tárgyalt játékról (nevezzük Kétheti Retrónak). Így a Checkpoint Mini-posztoknál azok is találnak majd kontentet, akik irtóznak a…..
WadeW 2016.02.08 14:13:34
@-Szűcs Gyula-: Arcanum nálam is nagy kedvenc, fent figyel a polcon :) Nagyon jó hangulata van, no meg az a soundtrack... :)
Szerintem ha lesz időm nekiugrok megint.
Elnézést az altesti kontentért, de van az a wtf-faktor, amiért kitesszük a 18-as karikát. Arról már írtunk korábban, hogy a SimCity vagy éppen a Soulcalibur V infantilisabb játékosai hogyan próbálnak péniszt csinálni a játékban, ezúttal azonban egy olyan programról lesz szó,…..
WadeW 2015.06.24 11:26:58
@Bobby Newmark: nekem ez a Rust egyre jobban bejön. Sokkal jobban halad a fejlesztés mint a DayZ, pedig az elején én is egy szar másolatnak néztem.

@Fodor Balázs: az a lényege h steamID-hoz van kötve, tehát nem fogsz tudni újat generálni, ha csak nem regisztrálsz még 1 fiókot és veszed meg újra a játékot :)
Louie a springfield maffia tagjaként először 1991-ben tűnt fel a sorozatban, Frankie Sivero szerint az ő karakterét lopták el, úgyhogy most megpróbálja bevasalni a pénzt. A Deadline azt is írja, hogy Sivero a kilencvenes években többször találkozott az alkotókkal, például James…..
Az ősz hagyományosan a legzsúfoltabb hónap a sorozatrajongók számára, ekkor indul be az amerikai tévés évad a maga 43-44 sorozatával, és nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévék is elkezdtek átállni erre a menetrendre. Ennek köszönhetően októberben kismillió premier volt már…..