Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yokohama

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy lassan tényleg beindul itthon is a házi sörfőzés, egyre több olyan fiatal sráccal találkozom, akikről sosem mondanád meg, hogy sörisszák, vagy bármi közük volna a sörhöz, mégis merészen kísérleteznek a sörfőzéssel, játszi könnyedséggel hagyva maguk mögött a…..
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Yokohama 2011.08.23 11:14:34
Yokohama 2011.08.23 11:25:06
@Bacchpapucsban Balatonfüredre: :D:D jogos. Komolyan hányok ettől a csatornától...

@spontan: nagyon remélem én is, hogy az új médiatörvénnyel most megfogják őket!
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Yokohama 2011.08.03 14:11:30
@Vona-Kodó: genau. A DeeJay-n volt a Bolondok háza reggelente, nem? Azon tényleg minden reggel sírtam a röhögéstől:D
Yokohama 2011.07.07 10:51:07
@Tabulator: Azaz turborágó!! De jó idők voltak, amikor jöttünk ki a Kondorosiból és a büfében mindig turborágót vettünk.:)
-         Király! – szólt Májkül az ájfónba -         Utca 24/b – tette még hozzá, bár a GPS koordináták alapján amúgy is megtalálta volna az autó, de az ördög nem alszik. Két hete vette a…..
Yokohama 2011.04.29 14:47:54
@algi: Jogos:)
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy pontosan 20 éve kapcsolták be először a gépeket a szentgotthárdi Opel-gyárban. Húsz éves az erős Opel-jelenlét idehaza, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a márka ki akarja vágni a rezet. Bár az autóipar helyzete és a hazai…..