Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirimámika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A durva szerintem a sztoriban az, hogy egy alkoholista ember elég könnyen felad dolgokat, ha nem lennék kitartó, akkor nem tudtam volna meg, hogy hova kéne mennem. Eleve az embernek önmagának bevallania is elég nehéz azt, hogy szenvedélybeteg. Negyvenhez közeli, budapesti srác vagyok,…..
pirimámika 2013.09.12 16:49:48
@Mészáros Laci: Ez szuper gondolat!
Böjte Csaba ferences atya mondta egyszer, hogy félünk elengedni a tegnapot és a mai biztonságos napot, mert nem tudjuk, hogy holnap is uj élmények várnak! Mindneki fiatal, szép és gazdag akar maradni. Pedig minden napnak megvan a maga öröme.
Csodálatos fiatalon a szerelem. De milyen jó érzés 30 év elmultával szeretettel ápolni, babusgatni ugyanazt az embert akivel leéltük az életünket. Jó, hogy Isten ad erőt, ahhoz, hogy a mai és a holnapi napban is találjunk szépet és boldogíttót!
Elbujni a gondok elől lehet, de azok sajnos békésen megvárnak mire kijózanodik az ember fia. Megoldani, átverekedni magadat és utána büszkén vissza nézni, ni ezt is kibírtam!
Hála az Istennek egy teljes generáció óta nem volt háboru.
Az emberek jó dolgukba keresik a sátáni izgalmakat. Nem vagyok álszent, de az a generáció akinek kijutott az első, második világháború nem nyavalygott ennyit, örült aki életben maradt.
Ma olyan természetes az ÉLET, hogy nem is becsüljük meg.
Folytatom az eggyel ezelőtti posztot, amelyben azt ígértem, hogy a másik leggyakrabban emlegetett kifogást járom körül. A múlt hét pénteki demonstráció kiáltványának negyedik pontja „az önkényesen kiszabható és aránytalan büntetések lehetőségének eltörlését”…..