Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelemenlajos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...
Most mondjam azt, hogy így jár, aki José Padillára gerjed? Mit érdemel az ember, aki miatt életem összes nőjének összes lejátszója tele volt átkozott Café del Mar-válogatásokkal? De most sajnos nem az ő megbüntetéséről van szó, hanem arról, hogy Sonica szerint megint csúnyán…..
Az alábbi videó tanúsága szerint egy budapesti polgár társadalmi munkában nekiesett a Váci út melletti kerékpárutat beláthatatlanná tevő bozótnak egy sövénynyíró ollóval. Akit vágott már pofán bringaúton a fák behajló ága, amikor lehúzódott a szembeforgalom elől,…..
Megléptem a dolgot, vettem autót. Mostantól mindenki küldheti a címeket mindenféle ismerős pszichiáterekhez. Beleültem abba a kocsiba, amit optimista sejtéseim szerint a magyar autós társadalom fele lehány, a kétötöde észre sem vesz, talán még ha nekimegy, akkor se. A maradék…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Zavarban vagyok, mert ilyesmit nem szoktam meg a tömegközlekedésben. A sztori úgy indult, hogy voltak a BKV jól (rosszul) megszokott, százasgyűlölő, állandóan elromló jegyautomatái, aztán pár hónapja lecserélték a szoftvert egy akkora marhaságra, hogy ahhoz képest Karsai Zita a…..