Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kasztrált rozsomák

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Megtaláltuk Latinovits Zoltán 21. századi reinkarnációját: Dezső Nyíregyházáról egyből belopta magát a szívünkbe, bár a szöveg nem mindenütt érthető teljesen tisztán, az intonáció, a drámai hanglejtés, a hangsúlyos pauzák korunk versmondó nagyjai közé emelik az ittas…..
kasztrált rozsomák 2008.06.04 14:35:30
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
A mai nap esett áldozatul annak, hogy magam is internetes naplóba kezdjek. Ez sok kedves blogolónak és a bennem felgyülemlett rosszakarásnak eredménye. Az internet az ördög legszebb ajándéka. Olyan szennyáradatot prezentál egy monitoron keresztül, amit úgy éreztem, le kell írnom.…..