Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerbenbe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz róla mit írni, mert nehéz szavakba önteni ezt a nagyon nagyon csokis tortát. Olyan mintha az ember a szerelmet próbálja körül írni. Valentin napi meglepi lett volna, de előbb előkerült. Csoda finom, de a csokis ízzel nem…..
Nagyon szeretek frissen sült dolgokat reggelizni, de aludni is nagyon szeretek, így az, hogy frissen sült kelt tésztát reggelizzünk az eddig kizárt volt. Maradt még, mint opció a pék meglátogatása, de ahhoz ilyen nagyon nyirkos hűvös reggeleken nem fűlött a foga senkinek sem , így…..
Azt hiszem az már kiderült, hogy nagyon szeretjük a sajtot, nincsen ez másképpen, ha húsról van szó, az is jöhet sajtosan. Nagyon egyszerű recept előre össze lehet állítani és ebéd előtt egy órával elég betenni a sütőbe és más dolgunk nincsen is csak egy kis rizst kifőzni…..
Karácsonyra kaptam ezt a csoda szép kézműves tálat a sógoroméktól és azóta gondolkoztam azon, hogy mit is készítsek benne. Majd e mellett az egyszerű és nagyszerű meggyes piskóta mellett döntöttem. Sajtos rakott hús volt a főétel és ehhez jól passzolt ez a könnyed…..