Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fingógörcs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Tibi, az alább taláható írashoz csak annyit fűznék hozzá: true story + poháremelős mém. /Az mi? Amúgy kurva jó poszt, köszönjük szépen. - MT/  ezabloghunickmarfoglalt   A modoros ezoterikus A "new age"-irányzat minden változatát ismeri és szinteket…..
"Ár érdeklődésre" - áll a Sotheby's oldalán, ahogy az a hasonló házak hirdetéseinél lenni szokott Titkos ösvények a kertben, pálmák, narancsfák, ciprusok, eukaliptusz, ókori görög és római büsztök a ballusztrád tetején, középkori ikonok, neoklasszicista…..
fingógörcs 2012.03.05 17:35:39
fingógörcs 2011.12.22 20:15:35
Európa-szerte mindenki tudja, hogy Magyarországon idén megszűnt a sajtószabadság, illetve in Ungarn wurde die Pressefreiheit aufgehoben. Ám a magyar leleményes nép, és az elmúlt évszázadok során könnyedén megtanult a sorok között is olvasni: a puszta szavak mögött a valódi…..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
fingógörcs 2011.05.17 20:29:47
Gyerekszoba Egyszerűen dömper 2011.04.19 12:32:00
A minimalizmus továbbra is a szívem csücske. Minek bonyolult körítéssel tálalni a dolgokat, lényeg a karakter és a funkcionalitás. Sam Johnson dömperjeitől például egyszerűbbet és szebbet nem nagyon tudok elképzelni, mindazonáltal mindent felvonultatnak, amit egy kis…..
Proszektúra A nép én vagyok! 2011.01.19 15:50:00
Igen csak fölháborító Magyar honban sokaknak, hogy jóformán egész Európa minket támad, piszkál, kritizál. Most mifelénk minden rendes magyar ember azon van kiakadva, hogy nem volt elég nekünk Trianon, de most még ez is, ez az állandó vegzálás. Irigylik a kétharmadunkat? Hogy…..
Kék. Retro. Kicsit talán a 2004-es francia-brazil emlékmeccsre hajazó. Nike próbál beinteni Adi piros és fehér motívumainak, mintha egy marék dizájnert kértek volna fel, hogy éljék ki minimalistaű/konzumerista-ellenes vágyukat. A végeredmény a korábbi ocsmányságnál…..