Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-oszo-

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játsszunk el a gondolattal, hogyan zajlana az építkezés, ha az eredeti tervek szerint öt házat bontanának le egyszerre, és húznának fel a helyükre egy óriásépületet óriásparkolóval. Hogy hol? A Belváros Új Főutcájában. Vélemények az azonos című írásunkról...
-oszo- 2011.01.17 14:55:12
@radirpok123: Ne haragudj, de ezt te sem gondoltad komolyan. Pakoltál te már ki egy nem nagy, csak kisebb teherautónyi, nehéz árut? Mondjuk úgy 20 kartonnyi cuccot?Zuhogó esőben? Majd a gödörtől fogja bárki molnárkocsizni a cuccot 6-8 utcányira?! 3 karton per forduló. De komolyan, végiggondoltad?
-oszo- 2011.01.17 15:23:06
@Inner Circle: No igen, nem mindegy, hogy csinálsz egy alternatív útvonalat, és aztán zárod ki a forgalmat, vagy fordítva.
Az általad vázolt esetben épeszű ember nem is akarna a településeken keresztül hajtani, ha meg lehet oldani elkerülőn is. Gyorsabb, biztonságosabb, kényelmesebb.
Az M0 új szakasza az én életemet olyan szinten megkönnyítette egy csomó dologban, hogy az leírhatatlan. Ha Fótra megyek, M0. Ha a XVII-be megyek, M0. Ha Ferihegyre megyek, M0. Óbudára is M0.
Igaz, az M0 sem gyógyír mindenre: Észak-Pestről Dél-Pestre már nagyon célszerűtlen választás. Gigantikus kerülő, olyannyira, hogy lehet, időben is több. Ráadásul ott már a régi M0 is játszana, amire csak akkor hajtok fel, ha semmi más megoldás nincs.
-oszo- 2011.01.17 15:25:21
@Inner Circle: Azért én a helyedben körülnéznék kicsit jobban a Váci utca és környékén. A betorkolló utcákban, és a nem Váci utcában nagyon sok kiadatlan üzlet van. Az egy dolog, hogy irreális összegeket kérnek, de a kutya sem megy oda. A turista sem vásárol mindenből, főleg nem mostanában.