Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angelspéci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszületett Lujza lányunk 2013. január 13án 14h-kor. Természetes úton, pöti vákuummal :D Óriás segítséget nyújtott a szülésznő, Kelenvölgyi Anikó és Kelemen Csaba a nőgyógyász, no meg hogy ott volt Muki...::D Január 18i-g voltunk az újszülött osztályon, mert Lujzika…..
Úgy tűnik elfogytak a krokodilok és a kolerások, így a magyar sajtóban is kevesebbet szerepel a thaiföldi árvíz. Nem feltétlenül rossz dolog ez. Legalább lehet higgadtan a tényekről beszélni, mert Bangkok belvárosa továbbra is száraz, azonban néhány külvárosban úgy érzi az…..
Reggel indulas ki a gephez. Aztan hosszas fapados tokolo ugyintezes utan vegre indulas. 2 oras ut, erkezes UJ-Zelandra. Mar a geprol latszott, hogy ez nem az Alfold, nem is az Alpok, nem is az ezer to orszaga, ez vmi egeszen vegyes. Ezen kivul kozel 15 fokkal volt huvosebb, mint Sydneyben.…..
Nos a mai program: www.downundertours.com Small group tour-4wd cape tribulation including bloomfield track Az indulas feledhetetlen elmeny volt, mivel a megbeszelt ido elott 1 oraval jottek ertunk....Az elso allomas a Mossman Gorge vol. Itt egy kis bevezetest nyertunk az esoerdok vilagaba,…..