Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sünharcos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 313. Egy fecske 2011.01.16 11:35:00
“A fideszes városvezetés Tarlós Istvánnal az élen sokkal jobban működik, mint ahogy a Fidesz az egész országot irányítja” – Karácsony Gergely fogalmazott így a minap az Inforádióban. S bár az LMP-s politikus mondatait - ahogy a Mandiner vezérkommentje tette -…..
sünharcos 2011.01.16 22:12:47
@mirrmurrkandúr: Mirrmurr... bár én még új vagyok, de azért egy jó tanácsot elfogadhatnál tőlem.

lehet, hogy neked van igazad (én veled értek egyet), de te a munkádból eredően nem engedheted meg magadnak azt, hogy elszálljon az agyad. neked ezt a sok szerencsétlen trollt kötelességed elviselni, és udvariasan válaszolni a yomorultaklegelképesztőbb gyalázkodásaikra is.
Mert ez a munka, amit csinálsz, ezzel jár. A kritikát nem elég elviselni, a megalázó és igaztalan vartyogást is el kell.
Gondolhatod azt, hogy rohadjon meg, és eljátszhatsz magadban a gondolattal, hogy éppen karóba húzzák, de nem adhatsz hangot ennek, főleg nem ebben a stílusban.
És téged nem mentesít, hogy ők milyen szemetek, és gyalázatosak, te nem lehetsz az... már ha jobb akarsz lenni náluk tényleg.

Egyébként tényleg döbbenetes, ami ezen a blogon folyik, a kuminé sem semmi, de ez.

Úgyhogy megértem mirrmurt... de hidd el, nem érnek ők annyit... tölgyesnek igaza, addig jó, ameddig ők a másik oldalt "gyarapítják", addig biztos nem kerülnek hatalomra. :-)