Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slizu_27

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok levelet kapok a terhességi cukorbetegséggel kapcsolatban, ezen belül is a miteszek és mennyit kérdéskör, ami leginkább érdekli a sorstársaimat. Itt is elnézést kérek, amiért nem válaszolok mindenkinek külön-külön levélben és köszönöm, hogy megtiszteltek levélben!…..
 Felvettek. Dolgozni. Egy bankhoz. :)Pénzt nem kapok érte, tapasztalatokat viszont igen, valamint nyilván igazolást arról, hogy dolgoztam. Középvállalati Ügyfélkapcsolatok szakterület. Valamire hasznosítom a kkv-s tárgyaimat. :) Iszonyat szimpi az egész, persze parázok is, mert a…..
Slizu_27 2011.05.09 08:40:56
 Tisztelt olvasó!A kedves bloggerina, aki hol többet hol kevesebbet firkál ide, most esdeklő pillantásokat küld mindenki felé, aki az alábbi sorokat olvassa, és kéri, hogy szombaton mindenki gondoljon majd rá és szorítson érte, mert a barátja bemutatja a szüleinek. És a…..
 Épp nézegettem fb-on egy volt gimis osztálytársam fényképeit, a srác a Zrínyire jár. Tudom, hogy ez most annyira hülyén fog hangzani, de szeretem nézegetni az egyetemi éveiről készült képeit, mert nála nem a szokásos "hogyanestünkszét3-5évalatt" típusú képek…..
 Hát bizony létezik a Tökéletes. Legalábbis aki az adott egyén számára az. :)  Mostmár munkamegosztással főzünk. :D Amúgy mondtam már, hogy istenien tud főzni? Komolyan nekem még pasi nem főzött, de rá fogok szokni erre a luxusra, mert hát nah, ez jó dolog. :P :) …..
 Komoly problémáink adódtak a barátommal. Mivel ma lenne egy hónapja, hogy együtt vagyunk (derohanazidő), ezért én gondoltam, hogy csinálok vacsit, ilyesmi. A saláta már a hűtőben van, a hús a zacsiban, sütésre vár. Össze kell még szeletelnem a húshoz is az almát... Aztán…..
Slizu_27 2011.03.17 09:11:32
 Voltunk ma esküvői ruhát nézni a nővéremnek. Reggel 7kor keltünk, 8kor indultunk Fehérvárra egy esküvői ruhaszalonba, ott felpróbált vagy 8 ruhát biztosan, szépek voltak, szó se róla, de méregdrága a kölcsönzés is... Igazából csak azért mentünk, hogy lássuk milyn a…..
 Bár én sem vagyok egy két lábon járó magyar helyesírási kézikönyv, azért van pár dolog, amitől nyílik a bicska a zsebemben.Az egyik ilyen a lesz, két darab sz betűvel. 10ig számolok, hogy ne írjak vissza rá semmit... Mert bunkó lenne. A másik ilyen, ha valaki nem…..
Slizu_27 2011.01.19 13:54:24
 Bár talán közhely, de akkor is leírom, hogy ténylegesen igaz az, hogyha nem számítasz valamire, vagy valami rosszra számítasz, akkor a pozitív eredménytől olyan boldogság tud úrrá lenni rajta, hogy még elpazarolt 2000Ft sem fog érdekelni. Az van, hogy a biztos buktának…..
Slizu_27 2011.01.16 20:40:21