Regisztráció Blogot indítok
Adatok
and75

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keresztényeknek „a világ” felé mutatott hozzáállásáról sok minden elmondható. Az alábbiakban csupán néhány rövid megjegyzést fűznénk az Őrtorony 1993. július 1-jei számának „A korai keresztények és a világ” című cikkéhez. A bekezdéseket kétségtelenül…..
Halottak napja alkalmából szeretnék megemlékezni mindazon emberek életéről, akik az Őrtorony társulatba vetett hitük miatt vesztették életüket. Azon emberek életéről is szeretnék megemlékezni, akik a társulat dogmarendszerének szeszélyes változásai következtében haltak…..
and75 2012.03.06 10:44:44
@baland: Én inkább magukra a vérkészítményekre gondoltam, biztos vagyok benne, hogy ellenőrizetlenül nem kerülnek a kórházakba. Az, hogy milyen a magyar egészségügy az is egy kérdés, de ez országos szinten változó és szerintem az ellátás minősége is javult, szigorú minőségbiztosítási szabályoknak kell megfelelni, szerencsére ma már kevesebb ilyen horror van mint a régi időkben. Sokkal zavaróbb számomra az, hogy minőségi ellátást csak magánrendelésen kaphatsz, pénzért, pedig a szakrendelőben is ugyanezt kellene kapni.
Megjelent az egyszerűsített, angol nyelvű Őrtorony első száma: http://www.jw.org/index.html?option=QrYQCsVrGZNT (a nyelveknél az angolt kell kiválasztani) Tudjátok, egyre nő a fény! Vagy egy újabb fogyasztói csoportot célzott meg a brooklyn-i MLM cég a nem egyszerű (azaz…..
and75 2011.04.18 22:32:31
@infaustus:
Sajnos nem történt változás ezt biztosra mondhatom , pár napja még váltig bizonygatták tanú ismerőseim, hogy a Szent Szellem csak tevékeny erő, pedig már rég óta tanulnak ebből az Apcselről szóló könyvből. De az is lehet, hogy a végére tartogatják nekik meglepetésnek...
Az Őrtorony Társulat kiadványai nélkül, pusztán a Bibliát olvasva bizonyára Neked sem jutott volna eszedbe, hogy a hívőknek két „osztálya” létezne? Ez még a Társulat első ötven évében sem jutott senkinek az eszébe, egészen Rutherford egyik 1935-ös…..
  A hit fogságában (To verdener)(Worlds Apart)színes, feliratos dán film2008Sara és családja a Jehova tanúi közösség tagjai. A tizenhét éves lány szigorú vallási előírások közepette nőtt fel. Gyakran elkíséri szüleit, amikor házról házra, lakásról lakásra járnak,…..
A tinik állítólag audio fájlok hallgatása során kerülnek olyan révületbe, amilyenbe a drogfogyasztók szoktak. Az interneten keringő videók alapján a fiatalok egy része igen rosszul reagál az új élvezeti cikkre, ám a hatás változó. Egyeseknek használat közben halálközeli…..
and75 2011.03.05 21:07:08
@Zolika1979: Jézust egyszerűen csak követni kell! Sokan azért lesznek álszentek,mert azt hiszik ez a szerénység és alázatosság.:)
and75 2011.03.06 07:08:21
@Zolika1979: Mi micsoda?
and75 2011.03.06 11:01:39
@Zolika1979: Igen, az álszentségre gondoltam.