Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domi.check

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Soha nem értettem a szüleimet; amikor fiatalabb voltam, és a barátokkal mentünk bulizni, mindig borzasztóan féltettek. Emlékszem, mindig mikor hazaértem és  hallották, hogy megjöttem, nyugtázva megkérdezték, hogy minden rendben volt-e. Azt hiszem az, ami szombat este…..
domi.check 2011.01.16 17:15:02
Sziasztok,

a cikk nagy részével egyetértek,
2 dolgot szeretnék megjegyezni, illetve hozzáfűzni, a késelést nem cáfolták hivatalosan, sőt 2 áldozata van valószínüleg, és a 3. lányt taposta agyon a bepánikolt tömeg. Ehhez kapcsolódik a másik dolog, hogy a világon bárhova megyünk, mindenhol találunk bunkó biztonsági őröket( Brazíliában pár hete halálra vertek valaki/sajnos a linket nem találom most/), illetve rossz szervezést, ami tragédiába torkollott(Lásd Love Parade, Berlin 19 halott több szász sérült)
Bízom benne, hogy a megfelelő embereket felelősségre vonják, elsősorban a szervezőre és az üzemeltetőre gondolok, őnekik kéne kiválasztani h milyen embereket vesznek fel.
A véleményem még az hogy nem feltétlenül a biztonságiak miatt veszélyes az éjszakai élet, és Isten bocsáss, de akinek van egy kis rutinja, az tudjak hogyan kell kezelni. Még egy gondolat az éjszakai veszélyekről: nem igazán féltem magam, de azért térek át egyre inkább az éjszakai haza taxizásra, mert elképesztően bosszant hogy az 906-on és a 931-esen már lassan "köszönőviszonyban" vagyok a zsebesekkel, hisz minden este látom őket évek óta, csak éppen teljesen tehetetlen vagyok, pedig akár órát is tarthatnék már a módszereikről. Amíg ilyen a helyzet mint a Szabolcs leírta és az itt, ha nekem lenne gyerekem ugyanazt mondanám, mint ahogy a fenti írás kezdődik.
Még egy megjegyzés, jelen esetben itt diszkótragédiáról beszélünk, egy Fészek klubban Beatles bulin vagy a Piaf-ban vagy normális helyeken ezt nem tudnám elképzelni. Bár ez nem tipikus, de még az ország legdurvább késdobálójában sem késelnek meg kislányokat! Bocsánat kicsit elragadtattam magam a végére