Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noise Nightmare

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap este számolt be a szombat éjjel a West Balkánban történt, három halálos áldozatot követelő tragédia nyomozásának részleteiről. Öt embert letartóztattak, az egyik áldozat vérében kábítószert találtak - írja az index.hu. Megkezdődtek…..
Szeretnénk őszinte részvétünket kinyílvánítani az elhunytak hozzátartozói, barátai, ismerősei felé, mély megrendüléssel és döbbenettel állunk a szombat éjszaka történt szörnyű tragédia előtt.Szerettük volna ezt sokkal hamarabb megtenni, azonban a rendőrséggel való…..
A Bombahírnek sikerült interjút készítenie azzal a 24 éves egyetemista fiatalemberrel, aki a karjában hozta ki a legelsőként eltaposott lányt, aki a buliban életét vesztette. A tragédiából kifolyólag és a sokkhatás miatt a nevét nem szívesen vállalta, de beszámolt nekünk a…..
Gyertyákkal és mécsesekkel emlékeztek a szombat éjszakai diszkótragédia áldozataira vasárnap kora délután a budapesti a Nyugati téren; a West Balkán szórakozóhely előtt mintegy száz ember gyűlt össze, hogy a hajnali diszkótragédiában elhunyt három fiatal lányra emlékezzen.…..
Az MTV úgy tudja, hogy a kerületi jegyző két hete visszavonta a szórakozóhely engedélyét, így a tegnapi, agyonzsúfolt bulit jogellenesen tartották meg. ..
Kecskés Tamás nyilatkozik egy korábbi buliról. ..
Az alábbi hozzászólások nem a mi véleményünket tükrözik, ezen a Facebook oldalon találtuk őket. Nem ismerjük igazságtartalmukat, nem kezeskedünk értük. Csupán idézünk. "Ismerősöm: "ott voltam :'( Előttem késeltek megy egy gyereket, soha, soha többé nem megyek…..
Noise Nightmare 2011.01.16 13:47:23
@géhá: Miért törölnék? Hírportálokról tájékozódunk mi is meg szemtanúk észrevételeit közöljük. Persze lehet, neked lesz igazad és valakinek nem fog tetszeni. Legrosszabb esetben külföldi szerverről visszajövünk.
A Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen történt, három halálos áldozatot követelő tragédiáról szemtanúk azt írják internetes közösségi portálokon, hogy hatalmas volt a zsúfoltság, a hely teljesen megtelt. A szórakozóhelyen szombat éjjel 23 óra körül történt a…..
Hárman meghaltak egy fővárosi, Nyugati téri szórakozóhelyen szombat éjszaka. A Nyugati téri West Balkán nevű szórakozóhelyről szombat éjjel 23 óra körül eddig tisztázatlan körülmények között kiáramlott a tömeg, a három fiatal lány a kialakult pánikhangulatban életét…..