Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baranga

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISS CIKKÜNK A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA ÉRHETŐ ELA mai két kihagyhatatlan eseményről, a Bohócforradalomról és a hallgatók tüntetéséről csak nektek, csak a Kettős Mérce facebook oldalán élőben tudósítunk!A Kettős Mérce igyekszik mindig szemmel…..
baranga 2011.06.15 20:38:18
@hazug fidesznyik: azt kell, hogy mondjam, hogy ez nem az első egyetemem, a munkaerőpiacon is aktív résztvevő vagyok, és egy, az egyetemmel kapcsolatos , nem HÖK-jellegű, hanem karrierfejlesztéssel kapcsolatos diákszervezeteben is aktív tag vagyok. Az első diplomámat politológia és társadalomtudományi területen szereztem. De azért köszi, hogy lehülyézel.
baranga 2011.06.15 21:01:39
@weisz manfréd huba: már úgy értem, hogy ahogy utána kérdeztem, amikor engedélyezték, akkor úgy tudták, hogy ez egy 'corvinusos rendezvény', és nem volt egyértelműen kommunikálva az, hogy ez egy teljesen nyílt körű rendezvény.
Ez a Hallgatói Hálózat pedig nem corvinusos szervezet, már így értem.

Ergo ez olyan, mintha a fikcionális 'Szervezet az érmegyűjtőkért' a 'Budakeszi-jenöi Pénzverő Érmegyüjtő egyesület' tagházába szervezne csendes szimpatinzás estet és börzét az érmegyűjtőknek, csak elfelejtenék mondani a klubvezetőknek, hogy ja, egyébként jöhet bárki, nemcsak érmegyűjtők. Sőt még az érmeutálók is beszivároghatnak. Meg más érmegyűjtő egyesület emberei is. Hülye példa. :D

Egy rendezvény simán lehet nyiltkörű, tök jó is ez, csak ezek általában nappal-délután vannak, és akkor az egyetem saját biztonságőrei is ott vannak, meg a nagyobb rendezvényeken általában saját hostjai is vannak az egyetemnek.

Egyébként tényleg kontrollálhatatlan egy ilyen éjszakai dolog egy ekkora épületben, egy-egy gólyabál is hosszú hosszú tervezést, rengeteg biztonságit kíván, mert hatalmas az épület. Most meg pláne a nagy éjszakai szórakozóhely-ellenőrzések miatt, kijárata kicsi és sokan férnek be.
A Lancôme új kampányában (L'Absolu Nu) Kate Winslet látható, akiről Mario Testino készítette el ezt a gyönyörű, meghitt hangulatú, ám kissé unalmas reklámfilmet.Kate hihetetlenül szép, bár mindannyian tudjuk, hogy ennyire azért nem hamvas már a bőre... ..
Legújabb vágyam egy rövidnadrág, amit most ki is nevezek egy klassz "must have" darabnak a tavaszra. Lehet bő, szűk, farmer, vagy szövet, akár még bőr is, a lényeg, hogy magasított derekú legyen. Ha ezt még megspékeljük egy szuper vékony övvel, nagy hiba nem történhet.…..
8,9 millió nézővel a nagy network tévék sorozatai közül nem egy elégedett lenne, kábelen pedig kifejezetten kiugrónak számító adat az, amit a Jersey Shore nevű MTV-reality harmadik évada produkál. Az egykori zenetévé pedig nem csinált semmi különöset, csak a mai fiatalság…..
baranga 2011.02.04 04:14:43
@DEW3yl: nem is rossz a leveetés, de már-már káros mennyiségü szociológia-témáju tanulmányt folytattál, akkor szembesülsz azzal, hogy van szerepmodell és miben különbözik a példaképtöl.
hülye magyar nyelv, persze, tudomén.
baranga 2011.02.04 04:15:58
@DEW3yl: nem is rossz a leveetés, de már-már káros mennyiségü szociológia-témáju tanulmányt folytattál, akkor szembesülsz azzal, hogy van szerepmodell és miben különbözik a példaképtöl.
hülye magyar nyelv, persze, tudomén.