Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pettencs

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SziasztokRemélem mindenkinek tetszett a Váratlan Fordulat a Film 1. része. Igen tudom, hogy ez csak egy beszélős, és nagyon elhúzott rész lett, de én sem így terveztem. Igazából már ebben a részbe bele akartam tenni Portal-os jeleneteket, de sajnos mert a youtube most csak 15 percet…..
Pettencs 2011.06.18 12:52:14
Pettencs 2011.06.18 12:55:42
Pettencs 2011.06.18 17:53:20
SziasztokElőször is, nem akarok senkit sem megvádolni azzal, hogy mások miatt lépek ki a GMST csoportból, hanem inkább egyedi komplikációk miatt. Mindig is szerettem GMST videókat csinálni egyszerűen elkápráztatott engem az a tudat, hogy ennyi embernek tudok boldogságot hozni az…..
SziasztokA Garry's Mod Sötét Titkai kellemes Húsvéti ünnepet kíván minden egyes nézőjének. Reméljük, hogy sok hímes tojást össze fogtok szedni, és meglocsoljátok a lányokat, hogy ne hervadjanak el. Idén nem készítettünk nektek videót, de egy új képpel tudunk nektek…..
SziasztokItt az új pályázat minden egyes fan-nak. Várható volt, hogy hamarosan lesz, hisz a GMST-ben felütötte a fejét a változás.Téma:Régen a GMST videók végén volt egy kép, amin a GMST blog címe szerepelt színes betűkkel, és alatta volt a minden jog a GMST-jé szöveg. Ez a…..
Pettencs 2011.04.29 13:49:14
  PSY Garry's Mod:-Ki kell csomagolni, és mehet a játék.-Régebbi motoron fut, mint a Digital Zone-os-Néha akad, vagy összeomlik-Hamachi segítségével lehetséges online szerverek létrehozása LETÖLTÉS: [PSY] Garrys Mod 11(1.o.o.5)         Garry's Mod 11 (2010-es…..
Itt Addon-okat tölthetsz le a Garry's Modhoz:  ADv Duplicator Catmul - Rom Camera CMaster's Master Chief Halo Pack Sk8r maga pack  BEAR DOOM Weapons Sonic mod Pillek Pc Tuning cacodemon_bonus l4d + l4d2 survivors + weapons Sonic Unleashead models  Bonk Cola…..