Regisztráció Blogot indítok
Adatok
low_fast

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a történet a XVI. kerületben történt.Nagyimnak egyik éjjel nagy fájdalmai voltak,így mikor már nem bírta tovább,hajnalban kihívta az ügyeletet.Az ügyeletes orvos injekciókat adott neki és nagyon kedves volt vele,majd azt mondta,hogyha nem múlnak vagy nem enyhülnek a…..
low_fast 2011.05.14 07:36:51
@Laliath:

Te ehhez nem értesz.

A mamika huszonnyolcvanezer danos feketeöves küzdősportember, aki nem jár orvoshoz. Akkor se, ha vinnék.
low_fast 2011.05.14 08:14:08
@Babette_:

Honnan tudod hogy az orvos nem mondta?

Én csak azt látom hogy a Zonoka okosan drámázott két tejjes bekezdésben a kibírhatatlan fájdalomról meg a szuperhéró öregasszonyról. Aztat meg csak a harmadik bekezdésben bökte ki, hogy a maminak a csípője fájdogált.

Aztat meg vékképp elfelejtette kibökni, hogy mitet díjjagónizált a maminál az orvos.

Gondolom, tejjesen véletlenül feletkezett meg a posztoló róla.

Az öregasszonyok a csípőprotézis műtétekről sokkal többet és naprakészebben tudnak egymástól, mint amennyit te valaha tudni fogsz a buxindexről meg az árutőzsde árfojjamokról.
Sziasztok! A problémám a következő. 2010.novemberében az iskolánk egyik fenntartója (3 fenntartónk van) 5 fő leépítéséről döntött, minden egyeztetés nélkül. A munkáltatónk ehelyett költségcsökkentést vállalt, melyet úgy kívánt megoldani, hogy elvette az összes…..
low_fast 2011.02.22 19:50:02
@KFERI12:

Előre elnézést kértél? Akkor már mutassál is valamit haver!
Mit tehetünk, ha tetten érünk egy állatkínzót? Megtilthatja-e valaki, hogy közterületen gazdátlan cicákat etessünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a macskapcsolat.blog.hu cicáknak és cicabarátoknak szóló ingyenes jogsegély szolgálata. Mindez Dr. Sebesi Csaba…..
low_fast 2011.02.19 20:57:04
@nagyfeszültség:

Egyetlen lánymacskának egyetlen év alatt 10-15 kölyke születik, akik a következő évben szintén szülnek 10-15 kölyköt, és így tovább.

Tehát egyetlen etetett kóbor lánymacska az első évben 15-tel, a második évben, ha a kölykök fele lány, és az anyával is számolunk, akkor 7-8-szor tizenöttel, vagyis 112 darabbal, a rákövetkező évben, ha az előző év almainak szintén a fele lány, és a nagymama macska is él, akkor 435 darab kóbor macskával kell számolnunk, csak az egyetlen, kiinduláskor etetett anyaállattól.

Gratulálok az Ügyvéd úrnak ahhoz, hogy a jó szándékú, ám átgondolatlan tanácsaival exponenciálisan kívánja szaporítani a kóbor macskák számát.

A magam részéről inkább egy-két kóbor állat befogadását, féregtelenítését, atkátlanítását, élete végéig történő gondozását javasolnám.

A férges, rühös, macskanáthás (rendkívül fertőző, halálos kór!), alultáplált, számos egyéb nyavalyától szenvedő, a rideg utcai viszonyok és a hideg telek miatt rendkívül rövid ideig élő kóbor állatok szaporítása helyett.
low_fast 2011.02.19 21:40:25
@Goompah:

A kóbor állatok etetése valóban nem zárja ki az ivartalanításukat, sőt az egyéb védőoltások beadatását sem.

Egy ivartalanítás 10-12.000 Ft.

Egy kóbor macskára senki nem költ ennyit. Te sem költenél. Aki kóbor állatot etet, az tulajdonképpen állatkínzás, mert az etetéssel meghosszabbított kis élete alatt a szenvedéssel töltött napjait is megsokszorozzák a meggondolatlan állatbarátok.

Ha valaki tényleg szereti a cicákat, vagy befogad egy-két kóbor állatot, vagy szerető gazdát keres nekik.

Vidéken élek, errefelé nincsenek kóbor macskák, mert a gazdátlan állatok felmérik, hol van macska nélkül egy-egy porta és behízelgik magukat.

Hozzám is így került jópár éve a dinasztiaalapító macskalány, aki sajnos már nem él, de több kölyke is a mi macskánk maradt.