Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MátyásKirály

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában – jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. Mint közölte, a magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által…..
MátyásKirály 2011.02.17 00:28:10
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Gulyásdemokrácia 201-62 2011.02.16 00:27:00
Kedden, azaz 2011. február 15-én délelőtt fél tíz után kicsivel, kezdetét vette az új alkotmányt előkészítő határozati javaslat parlamenti vitája. Ma és a héten végig ez folytatódik tovább, utána néhány nap részletes vita, megszavazzák, majd előreláthatóan ugyanez a…..
Kezdem a mesével:   A kormány alapvető fontosságúnak tartja a magyarságismeret megerősítését az iskolákban — mondta Hoffmann Rózsa kedden Budapesten. Közlése szerint a magyarságismeret megerősítésének egyik eleme lesz az iskolai…..
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
MátyásKirály 2011.01.15 18:34:56
@Rob67: Újabb liberális, aki parancsokat osztogat. :-))))
Annyira, de annyira szánalmasok vagytok.
MátyásKirály 2011.01.15 18:39:38
@Nils. H: Ne válaszolj inkább! -felszólító mondat, felkiáltójel kell a végére. Sebaj, újságíró lehetsz.
Azt meg lécci ne mondd már meg, hogy mit csináljak!
Nem érzel hangyányi ellentmondást abban, hogy a sajtószabadságért aggódsz, miközben barmozol és utasításokat osztogatsz?