Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kattja

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
Kattja 2011.09.01 16:23:56
@RoopeHUN: Ha darált hús lenne rajta, "darált húsos pirítós" lenne a neve. De pont azért hívják velősnek, mert biza' azt tesznek rá.

Amúgy a Hatlépcsősben mi is voltunk már, gáz a kínálat és gáz a felszolgálás(nak csúfolt vendéglátói tevékenység). A velős és a májas pirítós a két kaja, ami ehető, és a fröccs sem rossz. De minden bizonnyal az idei volt az utolsó látogatásunk a kiszolgálás minősége miatt.
A Homár nem érti a problémát. Negyedkiló vagy nem negyedkiló? Dobozzal együtt is jó. Lehetetett volna benne salak is. Persze, az erdők.Sikeres ember nem lévén a SPAR-ban vásároltunk egy doboz gabonapelyhet, a képek úgy érzem magukért beszélnek. A Homár is utálja gondolom, ha vesz…..
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..