Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chalatea

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Random Emlékeztek még Gikára? 2012.12.05 13:47:36
Pár hete láthattuk azt a hatalmas molinót a Madách téren, amin bocsánat és egyben lánykérés is volt. Úgy tűnika lengyel fickó nem adja fel könnyen, még mindig üzen. Ezeket nem messze a molinótól ragasztotta ki. Na erre vajon mit lép Gika? ..
Chalatea 2012.12.06 09:08:52
@A szerelő: Egyetértek, de fordítva... Önmaga erre nem képes szerintem! Ez nálam már a zaklatáskategória, ha minden így igaz.
"Kedves Cukiság blog! Ő itt az én cukiságom, Brunó, az 5 hónapos fekete-ezüst törpeschnauzer. Hihetetlen pózokban tud aludni-fetrengeni :)" – írta nekünk Niki. Köszönjük!..
"Sziasztok!Szeretném megosztani veletek Bubuka (született Alex) pár fényképét és élettörténetét. Bubu 2001 nyarán került hozzánk kb. 3-4 hetesen, menhelyről. Mi azt hittük, idősebb (meg azt is mondták ott), de az állatdoki felvilágosított, hogy max. 4 hetes. Ebből…..
Chalatea 2011.11.15 18:38:28
@EnciXD: ÁÁÁÁ! Hát ez most jó szomorú lett! :Megtoldom:-Muszáj túllépni. És őrizzük a szép emlékeinket. Te is tudod a lelked mélyén, hogy a kérdéseidben benne volt a válasz...
"Kedves Házisárkány! Szíves unszolásodra szeretném nektek bemutatni a két szibériai macskámat: a barna cirmos kandúr (volt), a neve Raszputyin – nosztalgiából a Boney M. együttes evergreen opuszára emlékezve (és mert egy szibériai macsek mégsem lehet Johnny).…..
Chalatea 2011.11.05 20:07:05
@chipanddale74: Jó a gondolatod, nekem a 3. kép kapcsán, mint két szirén. Gyönyörűek.
"Sziasztok!Ezt a csudaszép és persze CUKI tököt anyukánk készítette a testvéreméknek, akik nagy tacskósok (és hogy nehogy sértődés legyen belőle: macskások is...). Annyit még, hogy most faragott életében először tököt!Üdv: Dusánka, aki roppant büszke anyukájára,…..
Chalatea 2011.11.05 17:04:47
@diliqtya: Te kis Hitetlen! Én is szeretnék macskást látni, és a modellt is egy fotón. Akárhányadik munka is a lámpás, nekem nagyon tetszik.
Minden azzal kezdődött, hogy a csajom megfürdette Lemmy-t. Éppen hogy csak túlvoltunk a kismiskárolásán, és amikor az utolsó varratokat szedte ki Timi (Lemmy közben úgy nézett rá, mint egy megtestesült macskaistenre) a hasából, úgy volt vele, hogy ha valamikor, akkor most kell…..
Chalatea 2011.11.05 13:07:44
@maczuda: Nálunk is a papírgalacsin volt a nyerő, de csak Lucánknál, és abból vastagon sportot űzött, Ha rájött a játszhatnék, Ő maga hozta valamelyikünk közelébe. Bencénknél a ping-pong labda a nyerő. Minket is ért néhányszor meglepetés nagytakarítás idején... Ez így van jól.
@tilcsakbea: Évente kétszer néhány hetes macera, és szörnyű tud lenni.
"Sziasztok! Nagyjából négy éve küldtem nektek fotót az akkor néhány hetes Bodzáról (http://cukisag.blog.hu/2007/12/05/puliszorbe_rejtett_foxi). Nos, most sikerült egy olyan képet csinálnom róla, amelyiken hasonlóan értelmesen néz, mint az elsőn. Egyébként jól megvagyunk: a…..
Rendhagyó cicanapló következik. :-)Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de múlt héten nem voltam itt. :-) Elutaztunk nyaralni, és erre az egy hétre nem szerettem volna magukra hagyni a cicákat, ezért megkerestem régi hűséges szerzőnket, lelkes cicanaplóírónkat, Benyeszkét, nem…..
"Kedves Cukiság!Nem tudom megállni, hogy ne küldjek pár cicababás képet válogatásra.A kedvencem, amelyiken a mosogató alatt durmolnak, Karminca keresztben mindenkin.... :)Órákig kerestük őket, mire véletlenül rájuk találtunk. A fűtőcső melletti résen befértek a mosogató…..
Berci cicám velem együtt kertes házból belvárosi lakásba költözött, aminek ő nagyon nagyon nem örül. Szeret kikandikálni, leskelődni, a mozgást figyelni, amit meglehetősen érdekesen old meg. Íme:Nekem cuki!..
"Falkarangsor. Nincs itt vita" – írta nekünk tömören Máriusz.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Ez nagyon kemény küzdelem, életre-halálra! :-)Forrás: indavideo..
"Sziasztok!Van nekem egy különleges cicám :))))). Szerintem már ránézésre is nagyon cuki – ráadásul nagyon aranyos, bújós, beszélgetős cicus. A minap ivartalanítani vitte a dokink, aztán másnap, amikor visszahozta, mondta, hogy nem tudták eldönteni, hogy fiú-é…..
"Mellékelten küldöm Szente Csabika, alias Macsqulió alvós és vicces képeit, nagyon cuki, és szeretnénk viszontlátni az oldalon!" – írta nekünk Szimonetta.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document); Köszönjük!..
"Ő itt Rozi, akiről csak később derült ki, hogy kisfiú (hopsz). Nagyon élénk kisállat, hobbija a ketrece átrendezése, de imádja széttépni az újságokat is, valamint megrágcsálni a könyveket. Lassan fél éve van nálunk, és minden napunkat bearanyozza :)" –…..
Erika cicái, Cinci és Pindi alvás versenyszámban indulnak az olvasók kegyeiért folytatott öldöklő küzdelemben. Mind egyéniben, mind párosban nagyot alkotnak, kérjük a szigorú zsűrit, pontozzon! Köszönjük!..
"Sziasztok!Szaffi cica történetét szeretném bemutatni nektek. Tavaly találták a Pilis Budai Kutyások Szaffit az út szélén, csontsoványan, sérült lábikóval, amit sajnos már nem lehetett megmenteni. Az egyik önkéntes kutyamentőnél lábadozott a súlyos műtét után,…..
"A szüleimnél a fáskamrába fialt kettőt egy kóbor macska. A kis szürke napokig be volt szorulva valami mögé, mindenki azt hitte, elpusztult, de aztán sikerült annyit nyivákolnia, hogy kiásták. Aztán a mama egyszer nem jött vissza, és háromhetesen hozzánk kerültek…..
Nőnek, nődögélnek a kis Sárkány-ivadékok, Krisztitől megérkezett a macskanapló harmadik része. :-) "Az élet szép, csicseregnek a madarak, sállállálááá… Oszamáné és a Dagi pedig még mindig nálunk pengetnek. Na jó, igazságtalan vagyok, Mokka már nem Dagi,…..
Chalatea 2011.08.04 19:10:59
@Gorgonzola: Érdekes, mi pont fordítva tapasztaltuk! A kis lelenc cc. 5 hónapos Lucánk türelmesen várt minden etetéskor, leült un. mamóka ülésbe és csak ártatlan tekintettel lesett, várta a tálkáját(14 évég élt velünk), míg a jó házból való akart Benci cicánk mindig mohó volt, és a mai napig is az. Madzag sose, szövet kárpitos bútor kínzása annál inkább, és a virág az a fő ellenség volt, és a mai napig küzdelem. A lábfej letámadásával kapcsolatban: a lány cica élete végéig, a fiú cica sosem. Most igazodj el, ha tudsz...
"Sziasztok Cukiságosok!Szeretnénk megmutatni, hogy Süti cicánk miként foglalta el a gyerekágyat" - írta nekünk Heni.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük! És igen, neki is kilóg a foga! :-)..
"Sziasztok! Ő a legújabb cicánk: Menyus. Nagyon játékos cica, és folyton keresi az ember társaságát. Egy percre sem lehet egyedül hagyni. :-) A képek fürdés után készültek de még így is tiszta kormos. Megnézte az üstöt aulról... :D Ha valakinek van vörös…..
Chalatea 2011.08.02 18:56:01
@Benyeszke: Többek közt ezért szeretem ezt az oldalt,ha úgy értelmeztem, ahogy gondolod! Nálunk régen a munkahelyen volt két befogadott kölyök cica, a kis vöröske a PÖRKÖLT, a szürke cirmos a KOLBÁSZ (-nak való) nevet viselte. Találjanak egymásra a zsiványjelöltek! Én drukkolok a festék nélküli helyzetre, ha nem megoldhatatlan... (Legalább éjjel a takaró végében valamelyest meg lehet őket különböztetni.)
Chalatea 2011.08.02 19:07:49
@nyulanka: Tökéletes, tömör megfogalmazás! Lesz ott élet! Ahogy elnéztem a "Töpikét" a karácsonyfa ellen tuti győztes lesz...
"Üdv!Elküldöm Némó cicánkról ezt a képet. Itt egy alomtálcában fexik, ami az új kiscicánknak lett megvéve jó előre. Sejtettem, hogy kinézi magának, és tettem bele neki egy rongyot. Láthatóan jól érzi magát benne :)" – írta nekünk anchor.Köszönjük, és…..
"Kedves Cukiság!Pünkösdkor született kiscicánkról szeretnék küldeni néhány képet. Egykének született, de mégsem unatkozik, hiszen anyukáját és 3 éves féltestvérét, illetve a húgomat folyamatosan szórakoztatja. Nagyon eleven, egészséges kismacska. :) Hosszabb idő…..