Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atis74

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szurkolást????? Mihez is? Hogy bírjuk a benzináremelés maratont szusszal...Mostanra gondolom minden Kedves Olvasónk visszatért a nyaralásból, feltöltődve energiával, élményekkel és (vagy) szilikonnal.Gondoltam megosztom pár tapasztalatom, gondolatom a nagyérdeművel, ami az utolsó…..
Atis74 2011.11.02 09:12:59
Nem értem, hogy Kína miért áll be ebbe a sorba, és miért nem dobja piacra a vízzel vagy elektromosan működő autót, hisz Ők is kőolajfüggők...
Ezt a japán találmányt is hogy elnyomták:
indavideo.hu/video/A_vizzel_hajtott_auto A reuters jelentette be nagy csinnadrattával, aztán hónapok múlva azt kezdték híresztelni, hogy csalás, és eltűnt a süllyesztőben, több más találmánnyal...

Itt linkekkel említenek pár más vízzel működő autót is:
www.eletviraga.hu/hu/drunvalo/a-vizuzemi-auto
Atis74 2011.11.02 09:17:13
@hho2:
A végtelenségig nem lehet visszatartani ezeket a dolgokat!

A gátat is csak egy bizonyos szintig lehet emelni, aztán átszakad!

Gondolj bele, ha ezeknek a vízüzemű motoroknak az elvével erőműveket építenének a Tisza és a Duna partjára, filléres áron lehetne adni az áramot és iszonyatosan fellendülne a gazdaság, az életszínvonal!
Előre szólok: akik minden spekulációt, jövőre vonatkozó találgatást utálnak, véletlenül se olvassák el az alábbi bejegyzést. Az öncélú ködszurkálást én sem szeretem, de miután a politikai elemzőnek (szerencsére) nincs lehetősége a kísérletezésre, időnként a…..
Atis74 2011.01.25 22:07:21
@török gábor:

Már a választások előtt csicseregték a madarak, hogy a FIDESZ saját emberét fogja a kormányfői székbe ültetni. Meghosszabbítják az elnöki pozíciót 7 évre, hasonlatos jogokkal ruházzák fel, mint amilyennel az USA elnöke is rendelkezik. 2013-ban lemond a köztársasági elnök, és Orbán Viktor ül a helyére, bebetonozva ezzel a hatalmukat...

Ez is egy lehetséges (és valószínű) forgatókönyv!
Oxigénnel Dúsított Jó Napot Mindenkinek!Tegnap este (2010 január 21-én, pénteken) egy, a magyarok által (is) kedvelt olimpiai sportágat választottam. Ellazulva nyomkodtam a TV távirányítóját, hátha találok egy csendesebb csatornát, ahol nem üvölt a pofámba az ügyeletes bunkó…..
Kedves Elvtársak, Kedves Elvtársnők, Barátaim! Először is reményteljesebb, eredményesebb Új Évet mindenkinek! December folyamán a blog látogattottsága rekordott döntött, érthető okokból. Ezúton is köszönjük minden olvasónk érdeklődését, erkölcsi…..
Atis74 2011.01.19 13:51:43
@Tuning:
Ebben is egyet értünk!;-)
Atis74 2011.01.19 20:26:26
@vízagy:
Akkor Euro II-be sorolták a kocsidat ezek szerint! Az nem rossz! :-D
Kedves Sorstársak, Mekk Elekek!Rendhagyó módon két csoportnak szól az alábbi bejegyzés. Mint mindig az idetévedt Olvasóknak és a jelenleg Mekk mester státuszban lévőknek, akik remélem ide fognak keveredni.A minap gogondoltam jó lenne körbenézni miz'újs HHO fronton Magyar Honban. Ki…..
Atis74 2011.01.19 14:21:28
@hho2:
Kedves Tamás!

1,4-es 1999 Opel Astra classic-om van. Ilyenbe már szereltél be ilyen kütyüt?
Ha igen, akkor milyen tapasztalataid voltak?

Ui: az árverési oldalon felrakott szárazcellás generátorod nagyon vékonynak tűnik a képen. Az ott tényleg 11 cellás?

Ill mg egy kérdés?
A semleges cellákra mi szükség van? Miért nincs minden cella feszültség alatt (pl +-+-+- stb)?