Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ylaya

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó őszi fordulóig kellett várnia a kárörvendők mezőnyének, hogy kifektetve lássa az Intert (a Milan csak megverte őket), mégis csak egy pontot tudott hozni Mourinhóékon a bolyhos nyuszitappancsban Rómába utazó Juventus. A Milan gyengén játszva, Pato és Abbiati…..
Ylaya 2009.01.21 19:50:12
@giacinto: talan mert SZarra verik az intert az old traffordon?
Második körben a négy gigantikus PL klub gyenge, vagy gyengébb képességű játékosaiból gyúrunk egy csapatot. Vannak posztok, ahol meg kellett erőltetni magunkat, hogy egyáltalán valaki legyen ott is, de több helyen annyira adta magát a megoldás, hogy egy másodpercig sem…..
Ylaya 2008.12.31 19:06:54
@neeson: jol beszelsz, fletcher kurva jo mostanaba raadasol marha jo fej, meg, mar majdhogynem giggsyt latom benne. Szoval tessek szepen kihuzni ot a listarol
A pénteki kupasorsolás lázában ég még mindenki. A versenyben lévő csapatok zöme rendesen beletenyerelt, így már most kezdhetnek tartalékolni a februári párharcokra, ha még márciusban, áprilisban, és - netalántán - májusban is több fronton versenyben szeretnének lenni. Mindent…..
Ylaya 2008.12.20 01:40:03
Ha bundagyanúnkat nem is ébresztették fel a topklubok, de a hétvégén újra átvillant az agyunkon, hogy ezek bizony összekacsintanak a hátunk mögött. Így, a négy döntetlennek köszönhetően, egy igazi nyertese van a fordulónak, az Aston Villa, aki most élt a lehetőséggel és az…..
Ylaya 2008.12.17 21:09:15
Ylaya 2008.12.17 21:16:26
A múlt heti papírforma eredmények után, a hétvégén emeljük a csapásszámot. A nagyok legalább egy fokkal nehezebb ellenfeleket kapnak most, lesz kiesési rangadó, és erre a fordulóra is jut egy "harc a kupaindulást erő helyekért". A beharangozóban a vágyainkat most is az…..
Ylaya 2008.12.13 16:24:41
Nem vártunk túl sokat az aktuális Premier League fordulótól, különösen a Bayern győzelme miatti bánatunkban. Sok, eget rengető dolog nem is történt, hacsak az nem, hogy szombat reggel nyolc óra körül Gerrard lábát is megtalálták az Albert Dock környékén. A tabella eleje meg…..
Brutális sebességgel közeledünk a szezon feléhez. A nagyok most egy picit talán szusszanhatnak is, hiszen - többé-kevésbé - könnyebb fajta ellenfelet sodort eléjük a sors a hétvégén. Ez egyben azt is jelenti, hogy minimális az esély arra, hogy változzon a potenciális…..
Ylaya 2008.12.06 14:21:41
Nem mintha megingott volna a hitünk az angol bajnoksággal szemben, de azért féltünk egy picit, hogy a múlt heti borzalmaknak lesz következménye most is. Szerencsére nem így történt. Igaz, a szombat most is hagyott kívánni valót maga után, de vasárnap azt kaptuk, amit vártunk. A…..
El Indio d'Artagnan földjére látogat, Kolozsvárott Róma kapuja lesz kilenc záros, a Werder és az Inter meccsén pedig már előre röhögünk. Ebben a két csoportban még bármi megtörténhet, nem úgy a másik kettőben, ahol már csak az UEFA kupás indulásért zajlik majd komolyabb…..
Ylaya 2008.11.26 21:43:49
Volt itt minden, mint a viszáki búcsúban. Potyagólok futószalagon, jogtalan kiállítás, kihagyott tizenegyes, ünnepi találatok, újonc bombagólja. A Villa visszarántotta a földre Wenger csapatát, akik hat napig megint a világ tetején érezték magukat. Redknapp elszenvedte első…..
Ha bármilyen formát választhatnánk arra, hogy miként születünk újra, akkor biztos hogy nem a ligakupa mellett döntenénk. Valahogy nem komáljuk, ha tojnak a fejünkre. A két listavezető már ki is pottyant, az Old Traffordon meg nem volt teltház. A hétközi kupaforduló győztese -…..
Nem ez a bajnokság volt, ahol két mesternégyes volt egy forduló alatt. Nem is az, amelyikben váltás történt a tabella tetején. Hanem az, amelyiknek minden meccsén esett az eső, amelyiknek a rangadója szenzációs játékot hozott, és ahol a volt sereghajtó a legjobb formában lévő…..
Míg az olaszoknál és a spanyoloknál hétközi fordulóval mulatták az időt és okoztak pár álmosabb percet szerzőtársainknak, addig a szigeten, az egész mezőny a Ligakupára koncentrált. Pár apróbb meglepetéstől eltekintve, papírforma eredmények születtek. A hétvégén pedig…..
Ha mindjárt az alaptézisnél hibás egy feltételezés, az abból levont összes következtetés és jóslat helytelen lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Spanyolország a beharangozóban leírtakkal (szöges!) ellentétben előbb lazán eret metszett Oroszországon, majd még mielőtt…..
Talán a legnagyobb problémát a névválasztás jelentette. Ugye ez köcsögválogatott szokott-volt lenni, de idén nem sikerült tizenegy olyan suttyót találnunk, aki beillene a képbe. Így egy kicsit bővítettük a válogatási elvet és bevettük a lúzereket, bénákat meg a…..
Nou San Trafford Mocskos ManUnited! 2008.05.20 12:00:00
(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Kedves United drukkerek szerte a világon. Igen, szerte a világon, mert Manchesterben, akit anya szült, az a City-nek szurkol. Tudjuk, hogy sokan…..
Szerettem volna hozzászólni egy témához, de mire észbe kaptam, poszt lett belőle. Ez már azon egyszerű oknál fogva is idegesítő, hogy most az egészet át kellene írnom királyi többesre. A téma természetesen kényes, hiszen a nemzetközi foci világától elég messzire kalandozok…..
Jó napot, és nekünk mindenünk az anutánk!Korpásat vacsorázott az Inter, hogy kellő végterméket tudjon belehelyezni a Milan palacsintájába? Kit is nyom jobban a tét? Kit akarunk látni a Bl-ben jövőre? Lássuk, mire megy egymással a két ősi rivális. 10. perc: Kaká bőrözte fel…..
Ylaya 2008.05.04 19:30:45
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
Nou San Trafford Három dolog... 2008.03.30 12:55:00
1. Mekkora a baj a Barcelonánál, ha már szó sem esik Valdezésről, sőt, néhol kifejezetten a csapat erősségének tűnik? A Rijkaard, Gullit, Van Basten, Blind, Koeman fémjelezte generáció pedig talán tényleg jobban tette volna, ha visszavonul a futballtól, ennek ellenére, sőt,…..
Az vajon miért van, hogy az Inter és a Juve győztes góljai, mint két húsvéti tojás, úgy hasonlítottak egymásra? És az, hogy a Milan már akkor sem tud nyerni, ha történetesen éppen megérdemelné? És főleg, hogy a Roma már akkor is nyer, ha történetesen lókolbászt érdemel…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Miután az óriások kihaltak, és a Cardiff is 2-0-ra vezet a Boro ellen, Ferenczi Pista és a Barnsley…..
Angol csapatok ritkán vetítenek oktatófilmet Itáliában (legutóbb a MU torinói vendégjátékára emlékezünk nemszívesen), de Wenger céhlegényei most letették a XXI. századi mestermunkát az asztalra. Szó sem esett megilletődöttségről, tiszteletről, túlzott nyomásról –…..
A Liverpool és a Chelsea háza táját kivéve mindenki a manchesteri derbire készül. Egyrészt a mücheni katasztrófa évfordulóját követő első United-meccs lesz a mai, másrészt ugye a derby az a derby... Ha ez még mind nem lenne elég, akkor is égnénk a kíváncsiságtól, hogy vajon…..