Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sisa Pista

607 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életrajzi könyvet ad ki Matolcsy György - Foscsík címmel- harc a lakáshitelek és a svájci frank ellen  A kötet Prima Primissima díjas előszavát a szeretnivaló, örök álmodozó Mága Zoltán írta számla ellenében.   Leitatta gyermeke ocelotját a mutáns éjjeliőr Fogadásból zenésített meg vikunyákat a…..
A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) kutató és oktatási központjában ralipálya és a Victoria-vízesés 1:12 arányú működő másolata is helyet kap...
Egy fotósorozat erejéig ellátogattunk a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatósági ülésére. A képeket nem tarthattuk meg, ezért csak elmesélni tudjuk, mit is láttunk odabent…..
Egyszerű módosítás lesz: minden cikkely mögé a "kivéve, ha fideszes képviselő vagy" kitételt illesztik...
A súlyos testi sértés miatt pénzbüntetésre ítélt fülöpházai polgármester emellett orosz állami kitüntetést is kap - hangzott el az Orbán-Putyin találkozón...
A Magyar Szatírszövetség összes csoportja közös közleményben védi meg az új dunaújvárosi közvilágítást...
A Nemzeti Választási Bizottság elnöke, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, illetve az Államreform Bizottság vezetője válaszolt kérdéseinkre. Igen, tényleg ennyi pozíciója van...
Részeg birminghami kutatók elméletének éles tesztjén azonban más is kiderült...
A 888.hu hírportál főszerkesztőjét kérdeztük a botrányos blogposztról...
Újabb Nébih-horror: engedély nélkül dolgozó egereket találtak egy rácterebélyesi pékségben...
A kormány tervei szerint fél év kötelező fővárosi taxizást írnának elő a 18-29 éves fiataloknak...
Nem sikerült bizonyítani a Köpcös néven ismert (El Chapo) mexikói drogbáró trianoni származását, ezért várhatóan nem kaphat pénzt Andy Vajnától...
Az M9-as autópálya, Sátoraljaújhelyt elkerülő szakaszának építésekor akadtak a páratlan leletre...
A tanárok és az orvosok is elvégezték már azt a képzést, amely után nagyobb tárgyak teljes lenyelésére voltak képesek minden nehézség nélkül. A háromhetes tanfolyamon, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma szervez, minden rendőrnek, az előírt munkaidőn felül…..
Az új film apropóján összeszedtünk néhány érdekességet a Star Wars-univerzumból. Az új filmben Harrison Ford NEM Han Solót játsza. Az eredeti forgatókönyvben Csubakka nem vuki volt, hanem egy angolna. A Birodalom visszavág máig az egyetlen olyan film, ahol a rendezőnek is…..
Új szolgáltatást indít az Apple: felárért házhoz visznek három kínai gyereket, akik a helyszínen szerelik össze az új iPhone-t. A telefonra – később a táblagépekre is kiterjesztik a szolgáltatást – összeszerelés után a belegravírozzák, hogy hol készült, így…..
Kerényi Imre bejelentette, hogy emberiességi okokból segélycsomagot kapnak a hazai befogadó-állomásokon lakó menekültek. A csomag várható tartalma: egy 2012-es IKEA-katalógus nagymagyarországos kulcstartó spongyabobos szexmaszk egy vödör csemperagasztó a megmaradt…..
A Jobbik-közeli tévé riportere már a héten utazik Telkibe a labdarúgó válogatott összetartására. "Nagy szükség volt Elek Ákos tehermentesítésére a középpályán, nagyon örülünk neki, hogy László Petra már ráér és tud csatlakozni hozzánk Telkiben" – lelkendezett…..
Íme az utóbbi egy hét legérdekesebb egymondatosai! "A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy hiréhez."László Petra, Wurlitzer-díjas újságíró a saját szellemi hagyatékáról "Hagyjanak már békén, mondom, hogy nem engem neveztek ki honvédelmi miniszternek.…..
Hétközépi új rovatunkban az utóbbi egy hét legérdekesebb egymondatosait szedjük kicsi, de pompás csokorba. "Szeretem a nyári szünetet, szóval annyira nem várom. De kíváncsi vagyok, hogy a többiek mennyit nőttek."Szijjártó Péter külügyminiszter a közelgő…..
Újabb fázisába érkezett a Balance elnevezésű művészeti akció: az Erzsébet téri óriáskerék után a nagykörúti járdán látták sétálgatni a…..
Pollenkóstoló, kézműves termékek vására és Wellhello-koncert a budapesti Városligetben holnap.  Lesz továbbá pollenfelismerő verseny, játszóház sok köhögéssel, asztmások futóversenye, valamint orrfújáshangerő-versenyre is kihívják a legbátrabbakat. A legkisebbeket…..
Meglepő, érdekes és esetenként sokkoló friss történetek csak egy kattintásnyira. 12+-os tartalom! Szerszámoskamrában szexelt a hódcsalád, az etológusok tanácstalanok Ékszerrablás során döntött fekvőtámasz-rekordot a műugró Romantikus horrorregénnyel jelentkezik Kim…..
A népszerű bringás felvonulást feltámasztását tervezik büntetett előéletű, és aktív bűnöző kerékpárosok. A szervezők közleménye szerint a résztvevők a Clark Ádám térről indulnának még bicikli nélkül és útközben szereznék meg erőszakkal, vagy anélkül a…..
"Keresztényi kötelességünk minden lehetséges eszközzel segíteni a háború elől menekülőket" - áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleményében. A kisebbik kormánypárt szerint elhibázott lépés bűnözőként kezelni az országunkban menedéket keresőket. "Nagyon sok…..