Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pósa-bár

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Pósa-bár 2011.01.15 17:10:30
Kedves Gergő!
A fényes szelek elfújták az ötvenes évek elején a magyar irodalom hatvan százalékát, benne a kis és nagyobb gyermekeknek szóló szép, nemes és könnyen tanulható verseket, meséket, ifjúsági írásokat. A mai napig ennek csak csekély töredéke került ismét kiadásra, feldolgozásra. Jó barátom, Kun Miklós Jenő a Pósa irodaslomban, jómagam Bársony István és Herczeg Ferenc írássaiban vagyok otthon, s szívesen segítenénk.
Honlapunkon, a
www.barsonyistvanalapitvany.hu A hónap novellája sorozatban is olvasható néhány mese, jelenleg pedig az első magyar állatregény folytatásokban.
Mesék felolvasása, zenés versek előadása, játékos feldolgozása, ifjúsági tv játékok készítése is hasznos lehet, melyben szívesen segítenénk. Üdvözlettel Dr. Csiák Gyula
Válaszát honlapunk, az info@barsonyistvanalapitvany.hu várja