Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debrecenikiraly

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év vége az RTL Klubon egy apja nyomdokaiba lépni igyekvő énekesől szólt, a Tv2 tehetségkutatója bebizonyította, hogy vannak még jó hangok az országban, pucér időjósokban hisz a kábeltévé, Delhusa agyatlan lotyók között keresett feleséget, egy közmunkás nyerte az X-Faktort…..
debrecenikiraly 2012.12.31 22:03:07
ok
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
debrecenikiraly 2012.12.02 16:18:00
@Lilibeth: nem kell komolyan venni a magyarországi magyarok baromságait. ez ilyen örök toposz. ha valaki idegesíteni akar egy erdélyit, lerománozza. ez nem komoly. a budapestiek vidékieznek, a nyíregyháziak is cikizik a debrecenieket...
debrecenikiraly 2012.12.02 17:02:28
@ajatollah: cinikus megjegyzés, de elfogadom, a magyartól jövő románozás a legfájdalmasabb. s tk. ha valaki tud jól románul magyarként, akár nézhetik románnak a románok. nyugaton minden határon túli magyar az ahol él jelenleg, vagy román, vagy szlovák vagy szerb stb. ez azért van mert nyugaton már azt sem értik, hogy valaki nemzetisége szerint magyar (ethinc Hungarian)s állampolgársága szerint viszont román, erről az utóbbiról általában nem nagyon tehet az ember.
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
debrecenikiraly 2012.11.25 12:34:46
az rtl már képtelen volt elviselni a kritikákat, amelyeket krisztián miatt kapott. krisztián nem úgy rossz, hogy rossz, persze nem is jó, hanem azzá tették. amit mindenki akar, az bekövetkezik. én néha arra gondolok, hogy az rtl klubbon belül voltak valakik még a kiválasztás során, akik krisztiánt betolták, csupán azért mert ő a jimmy fia s a kereskedelmi televíziózás maximája, alaptörvénye az, hogy a nézőszámot kell maximalizálni, azért hogy a reklámidőd minél magasabb pénzért el lehessen adni. ezt nem szabad elfelejteni. aki régen jimmy rajongó volt, az valszeg krisztiánt is nézte, minimum 1.2 millió ember. a hetedik adásnál olyan költségvetési maximumot ért el az adás, hogy a többi névtelen versenyző is elviszi már a műsort. nekik is van rajongótáboruk, kedvelőik. valszeg az rtl nem bízott a legelején abban, hogy bárki kíváncsi lesz erre az újabb x-faktorra. ezért jól jött krisztián.
lehet tudatos is a krisztián kiválasztása, de lehet véletlen is, habár nem hiszem. nagyon okos emberek vannak az rtl-nél, jól csinálják, tudják mi kell az embereknek. nem magaskultúra kell.
Stone a szomszéd pasi figura. Jé, olyan mint az a faszi, aki néha velem szemben jön. Egy átlagos kigyúrt alak. De nem értitek, ez nem a magaskultúráról szól, ez egy átlagember műsor. nekem szól, neked szól stb.
Adél nem tud énekelni, de jó a lába. a tömeg a lábát nézi. Miért? mert jó a lába s fiatal pipi. vagy nem tudom. ez egy tömegműsor. reality show is és énekshow is. stb. egyébként meg lagymatag az egész. ha lehiggadok, csak azt látom, hogy antal timi jó, de néha mesterkélt, nagyon akar győzni, oláh gergő viszont őstehetség, s laza, nem görcsöl, igazi művészalkat, laza, laza. s nem ez kell ehhez az egész énekléshez? lazaság. te vagy ti tudnátok lázák lenni úgy, hogy két gyereketek van, korábban utcát sepertél s most itt énekelsz? csak a putriból lehet kijönni, a jómódban a depresszió születik csak meg.
„Még sokat kell menni. Kifelé.” Demonstráció lesz ma este a sajtószabadságért a Kossuth téren. A fővárosin. A debreceni Kossuth téren nem lesz, mert itt nincs rá igény. Ebből az alkalomból idézem ide Kósa Lajos 2005. januári vezércikkét. Kósa már akkor is igen…..
debrecenikiraly 2011.01.16 18:35:57
nem tudom, hogy amit most irok off comment-e, lehet, de le kell irnom. a debrecen ujsagrol mar a kezdetektol fogva azt gondoltam, hogy nem szukseges kiadni. es kar azokert, akik ilyen partos, ingyen lapnal dolgoznak. kar szenasi miklosert es tarsaiert, mert minden bizonnyal jo ujsagirok lennenek. mar regen azt gondoltam, hogy ezt az inform media vagy milyen kft-t regen el kellett volna zavarni vissza ausztriaba, hogy adjak ott ki a csokott szellemu lapjaikat, ne pedig itt zuzzak szet a polgarok agyat. egyebkent hogy van az, mennyi penzt fizetnek szabo miklos urnak azert, hogy egy ilyen magas szinvonalt produkalo lapegyuttesnel dolgozzon. mi is a munka ott egyebkent? a cikkeket nem nagyon kell megirni, a google fordito hasznalataval letre lehet hozni a hatoldal cikkeit, a tobbi irashoz pedig nem kell ujsagiro, az nem ujsagiras, hanem fercmunka. tk. ami a hbm-i naploban megjelenik, azt egy normalis ember jartaban-kelteben latja, ahhoz nem kell ujsag.
javaslom, hogy az inform kft menjen vissza ausztriaba, adja ki ott a bregenzi vagy a klagenfurti hireket vagy mit, itt pedig a debrecen ujsag csapata vegye at a hbm-i naplo iranyitasat. igy meg lehet sporolni a rengeteg szemetbe dobott, mindenpostaladas debrecen lap koltsegeit stb. ugye jo otlet??
egyebkent kosa ur nem olyan okos mint orban viktor, tehat nem kell megnyilatkoznia irasban. en ov-t lassan ugy hallgatom, mint egy modern magyar filozofus politikust, nekem o tobbet mond a modern, gyorsulo idorol, mint a penzehes gond-terhelt (gondcura) heller agnes. eljen a fidesz, vesszen a hbm-i naplo, es a debrecen ujsag pedig ne szennyezze mindenki postaladajat!!