Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnaBanana

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 csodás és szó szerint felhőtlen napot töltöttünk Koh Samuin, körbeutaztuk szinte a teljes szigetet, és megnéztünk mindent, amit egy tisztességes turistának látni érdemes. Sok apró zug, rejtett szépség van egy ilyen trópusi szigeten, de mi most a lényegre…..
az életérzés bizony átjön... ..
Két Utazó ¡Viva México! 2013.02.21 21:16:31
Sombrero, tequila, salsa, tárárárá zene! Mexikó!  Egy turistának talán az egyik legvidámabb hely a földön! Isteni kaják, kedves emberek, hatalmas bulik, rengeteg alkohol :) Nem Mexikó szárazföldi részén, hanem egy kisebb, feltételezéseim szerint főként a turizmusból élő…..
Két Utazó Fun ship 2013.02.15 22:32:25
Egy átlagos, egy hetes karibi hajóúton 2 vagy három teljes napot tölthetsz a hajó fedélzetén a nyílt tengeren. Elsőre ez olyan örökmozgóknak mint én akár visszatartó erő is lehet, de a valóság az, hogy ebben az óriási monstrumban ugyanolyan jól el lehet szórakozni és lazulni…..
motivációs gyakorlatok - 1. lecke.  ..
Két Utazó Beszállás! 2013.02.11 20:03:20
Ha már túl vagytok a jegyvásárlás bonyodalmain, amit a legegyszerűbb a hajótársaságok weboldaláról intézni, fontos, hogy megfelelő szállást kerítsetek az indulás előtti éjszakára. Ugyanis minden utazási irodában azt tanácsolják, legalább 1 nappal a hajó indulás előtt…..
Két Utazó Krúzolás 2013.02.07 23:03:12
Ha az előző bejegyzésem eléggé meggyőző és lelkesítő volt ahhoz, hogy belevágjatok egy hajóút megtervezésébe, íme, itt vannak a részletek.  Van jó pár nagy hajótársaság, akiket mindenképpen érdemes lecsekkolni. Nekünk tapasztalatunk csak a Carnival-lal van, ami…..
Ha valaki azt hallja, hogy luxus hajútra megy az ember lánya vagy fia, egyből az az első reakció: áh, azt én sohasem engedhetem meg magamnak, biztosan milliomosok vagytok, jó dolgotokban azt se tudjátok mihez kezdjetek.  És itt kezdődik az óriási tévedés. Nem, nem adják ingyen.…..
Mielőtt hasznos információk tömegével árasztanálak el titeket, jöjjön egy videó, ami lekörözhetetlen a maga kategóriájában."Packaging like a Pro" Szóval, ha a lista megvan, és felvérteztük magunkat a "hogyan csomagoljunk sok dolgot kis helyre tudással" le kell, hogy hűtsem…..
Az önkifejezés új szintre lépett. Simlis és szende mehet a kukába, itt van Bunkó (én) és a Vész (ő).  - Hé Vész! Mit akarunk csinálni ma éjszaka? - Ugyanazt, amit minden éjjel, Bunkó! Meghódítjuk a világot! Azt hiszem, ezt nem is érdemes magyarázni :)    …..
Ha nem jött be az airbnb, és egyetlen épkézláb rokon sincs, aki tárt karokkal várna, marad a klasszikus hotel-motel-apartman foglalósdi.  2 alap weboldal van, amit érdemes bevetni ilyen esetekben. Egyrészt a booking.com, másrészt a hotels.com. Mi az előbbire esküszünk,…..
Hogyan keressünk, és főleg hogyan találjunk jó szállást az Egyesült Államokban? Persze van erre egy egyszerű válasz: menj be egy utazási irodába és majd ott segítenek. Néha valóban sokat számít, de ez az a pont, ahol sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani a…..
Még 100 nap...azaz már csak 100 nap és indulunk újra meghódítani a amerikai kontinenst, legalábbis annak Miami nevű "porfészkét", na meg egy kis karibi napsütést magunkba szívni, ha már arra járunk.  Épp ezért most megérett az idő arra, hogy hivatalosan is újraindítsunk…..
Két Utazó Bemutatkozunk 2012.04.01 18:54:00
2utazó ...mem, ez nem a híresneves Crystal dal megblogosítása...egyszerűen csak ketten vagyunk. Gondoltam szemléltetem is a Simlis és a szende c. amerikai sorozattal, hogy kell minket elképzelni. Jó, lehet hogy egy pici túlzás lenne állítani, hogy hasonlítunk...de mégis. Jó páros…..
addict Orosz “Facebook” rulett 2011.05.10 10:00:00
Ha már szó volt tegnap az ifjú reklámos tehetségekről, szeretném megmutatni nektek két Miami Ad School tanonc,  Ilya Malyanov and Christian Feist vizsgamunkáját, amiben egy orosz vodkának készítettek nem mindennap online kampányt. A bizarr – de sajnos fiktív – alkalmazásban a…..
AnaBanana 2011.05.11 11:16:33
Michael Schumacher tavalyi visszatérése óta szinte folyamatos kritikák kereszttüzében áll, melyek leegyszerűsítve két táborra oszlanak. Egyesek már az elejétől fogva értelmetlennek találták a német legenda visszatérését, és néhány verseny után azonnal nyugdíjazásról…..